středa 3. února 2016

Sencor swm 160 r

Free Shipping Available. Veškeré informace o produktu. Chcete doručit zboží do Česka? Tekintsd meg a termék információit. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question.


Sencor swm 160 r

All manuals on ManualsCat. Device I have a moment. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Premium Loading. Skip trial month free. Unsubscribe from Boracon007? SWM 1R Media Player pdf manual download.


Transmitter značky Sencor v matném provedení s podsvíceným LCD displejem. Tento model Vám nabídne příjem rádiových vln FM s 2kanály. Máte staré analógové autorádio, ale chcete si vypočuť obľúbené skladby zo svojho mobilného telefónu či USB disku? Vyberte si jeden z FM modulátorov Sencor a premeňte svoje staré rádio v multimediálny prístroj. NA JAPONSKOM NEBI VYŠLA ŽIARIVÁ HVIEZDA.


Sencor swm 160 r

Príbeh značky SENCOR sa začal písať už viac ako dvadsať rokov pred jej vznikom. Japonsko riešilo otázku, ako naštartovať vojnou zdevastovanú ekonomiku a jednou z ciest sa ukázal štátom mohutne podporovaný nákup know-how z USA a Európy, do ktorého Japonci investovali viac ako miliardu dolárov. Modulátor je vybaven velkým podsvíceným LCD displejem a je dodáván s dálkovým ovládáním. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie auto moto, navigace. Provozní napětí tohoto zařízení je 12~V.


Segítségével egyszerűen hallgathatja kedvenc zenéit anélkül, hogy rádiót kellene cserélni autójában. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. FM vysílač nastavavíte na volnou frekvenci v rozsahu 81-10MHz. PDV-om Količina Dodaj u košaricu. Klikni za info o servisu.


Sencor swm 160 r

Užívejte si oblíbené písničky v autě, a to ve kterémkoliv. Nezáleží na tom, zda máte moderní nebo staré rádio. I k letitým modelům můžete nyní připojit telefon, tablet, hudební přehrávač a další zařízení, aniž by autorádio mělo USB vstup nebo jiné konektory.


Máte staré analogové autorádio, ale chcete si poslechnout oblíbené skladby ze svého mobilního telefonu či USB disku? Here you will find all Sencor manuals. Choose one of the products to easily find your manual. Then type the brand and type of your pr.


Võrrelge erinevate e-poodide hindu, leidke soodsaim ja säästke raha! Kättetoimetamine kiire ja mugav! Auto FM modulaator Sencor SWM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky