středa 3. února 2016

Gumové ubrusy

OBRUSY - Miroslav Kurečko Ponúkame Vám široký sortiment obrusov (PVC, teflónové, vyšívané, jednofarebné, vzorované, detské motívy), protišmykových podložiek, podložiek pod taniere, stielok do topánok, papuče pre hostí a ďalší praktický a zaujímavý tovar, ktorý si môžete pozrieť v ponuke. Jako specialisté na ubrusy máme v nabídce něco pro jakoukoliv příležitost, nároky, rozpočet a vizi. Kolekce Duni zahrnuje naprony, šerpy a prostírání. Spona zajistí, že se ubrus nesesune ze stolu. Vyfiltrovat si můžete ubrusy látkové, gumové , kusové, vánoční, metrážové, PVC.


Hledáte ubrus, který rozjasní váš jídelní stůl?

V e-shopu nabízíme krásné a kvalitní ubrusy velmi levně. Ze široké palety zboží si vyberete ubrus na svatbu, oslavu narozenin, výročí, na jídelní či pracovní stůl. Velmi oblíbené jsou ubrusy z PVC, plastové, igelitové nebo teflonové ubrusy.


Multon je skvělý pomocník v restauračních a hotelových zařízeních. Spolehlivá podložka pod ubrus zabraňuje posouvání ubrusu a chrání stůl. My pro vás multony máme připravené v obšité i neobšité formě na kusy, v pásech a na metráž za zvýhodněnou velkoobchodní cenu.


Nakúpte bavlnené alebo PVC obrusy na jedálenský a sviatočný stôl lacno. V e-shope máme lacné obrusy na svadbu, vianočné a veľkonočné obrusy.

Prostírání na stůl, ubrus i běhoun na stůl jsou nejen vhodným estetickým doplňkem při stolování ale i důležitou ochranou vašeho nábytku před ušpiněním a poškrábáním. Dobrý pokrm chutná ještě lépe, je-li krásně naservírován. K tomu slouží ubrusy a prostírání.


Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme. Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový. Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost.


Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI.


PVC ubrusy jsou požívány všude tam, kde je potřeba snadná a rychlá údržba. V nabídce naleznete PVC ubrusy s textilním podkladem, který nejen chrání stůl, ale také prodlužuje životnost ubrusu. Při použití připravených filtrů u nás jednoduše objevíte, co jste hledali.


U nás jednoduše najdete zboží z více internetových obchodů přehledně na jednom místě.

Nyní již nemusíte složitě hledat produkty někde jinde. Nenašli jste v našem sortimentu, co jste hledali. Myslíte si, že požadované zboží můžeme zajistit?


Napište nám a my Vás budeme obratem informovat zpět o našich možnostech. Tyto podložky mají velikosti 45x25cm, potisk má rozměr 40x20cm. Prostirani sestává ze savé potiskovatelné části a gumové podložky a černým gumovým.


Kuchyňské doplňky bazar, kuchyňský nábytek a výbava. Prodám barové židle a popř. V naše nabídce najdete široký sortiment ubrusu PVC s potiskem a jednobarevných, ubrusy s textilním podkladem, průhledné ubrusy. A obléknte-li si k tomu krásnou zástěrku, pak vaší kuchyni žádný muž neodolá. Pro maximální usnadnění úklidu si do jídelny pořiďte plastový ubrus.


Vybírejte pvc ubrusy a voskované ubrusy na JYSK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky