pátek 5. února 2016

Indukční podložka pod hrnec

De Gusto Indukční podložka IP2 cm. Stačí indukční podložku vložit mezi nád. Já se nastěhovalo do podnajmu kde byla bílá indukční varná deska. Je opatřen speciálními distančními nožičkami, které zajišťují správnou polohu adaptéru těsně nad indukční varnou deskou.


Díky nožičkám dochází k optimálnímu rozložení magnetického pole, adaptér plynule a rovnoměrně ohřívá nádobu a současně se indukční sporák nepřehřívá a nevypíná. Kvalitní podložka na indukční vařiče, díky této podložce nebudete muset vyhazovat Vaše staré hrnce, které na indukci použít nejdou.

Xavax adaptérová destička pro indukční varné desky 2cm. Praktická společnice pro vaše hrnce v podobě podložky pod hrnce Stretch uchrání vaši kuchyňskou desku před nechtěným vypálením dna hrnce. Díky svým rozměrům nezabere na kuchyňské lince příliš místa, a tak ji můžete mít připravenou pro okamžité.


Samozřejmě u nás najdete také levné hrnce, ale i hrnce pro profesionální gastro kuchyni. Podložky pod hrnce, NašeObchody. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Drátěná podložka pod hrnec Banquet Vanity, průměr cm. Nerezová indukční podložka , průměr cm.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Indukční podložku oceníte, pokud jste si pořídili indukční vařič, ale hrnce, které máte v kuchyni, indukci nespustí. Mezi vařič a hrnec vložíte tuto indukční podložku a můžete vařit.


Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách - vhodné pro hliníkové. Silikonová podložka pod hrnce či jiné nádobí, ze kterého hrozí poškození stolu či pracovní desky nežádoucím teplem. Lze mýt v myčce Luxusní bytové doplňky Blomus jsou prostě jiné. Pořídili jste si novou indukční desku a máte problém se svým starým nádobím? Pak nezoufejte a volte redukci na indukční desku, díky němuž využijete své staré pánve, hrnce a jiné kuchyňské náčiní.


Snadná manipulace a nízká hmotnost. Magnetická podložka pod hrnec , je vhodná pro všechny magnetické hrnce, pánve a pekáče. To, že jsou magnetické, se pozná lehce podle toho, že na hrnci, pekáči či pánvi drží magnet, což je například nutné pro indukční sporáky. Také máte stále méně času, ale více povinností?


I drobná úspora času se počítá a co teprve taková znatelná úspora energie? Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl. Na spodní straně nožiček má gumové krytky, které brání před.


Veškeré informace o produktu.

Hodnocení a recenze XAVAX. Po ukončení vaření nenechávejte destičku na indukční desce. Kč – 5Kč v obchodech Porovnat ceny. Hledáte elegantní podložku pod hrnce, kterou lze zároveň použít jak.


Vařit jídlo by mělo být stejně zábavné jako ho jíst. Protože při vaření hodně závisí na nádobí, nabízíme vám kvalitní hrnce a pánve, abyste mohli vařit, smažit či restovat po libosti. Výhodou této podložky jsou její malé rozměry.


Můžete ji mít stále při ruce, když si ji přichytíte zespodu na digestoř, kde pro své malé rozměry není nápadná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky