středa 10. února 2016

Fiskars brousek na sekeru

Free Shipping Available. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Prosíme vás proto, abyste jako způsob platby za vaše objednávky upřednostňovali platbu předem převodem nebo platební kartou on. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Fiskars ruční brousek na nože a sekery. Ale museli byste nůžky rozebrat, což celou operaci prodlouží.


Na tupější nůžky pak vezměte nejprve hrubší brousek , pak je na jemnějším doostřete. Naostřit si kdykoliv sám sekeru nebo zahradnické nůžky, to se v sezoně hodí. Sekera je za dva zlatý a topůrko za tolar. Pokud si ale netroufnete, máte. Díky kompaktním rozměrům se snadno přenáší a pro snadno ovladatelný mechanismus ho lze jej obsluhovat jak levou, tak i pravou rukou.


Ostřič používejte vždy po skončení práce. Ať už o své nářadí pečujete sebelépe, jednou to přijde – už nebude tak ostré jako kdysi. Ale nevěšte hlavu, dá se to rychle napravit. Nemusíte hned staré parťáky vyhazovat do koše ani chodit do speciálek na broušení, plno nástrojů si můžete zbrousit sami doma. A my vám poradíme, jak na to!


S keramickými ostřícími kotoučky se snadno používá a na stole neklouže. Je také vhodný pro ostření. Pro kvalitnější dohlazení ostří brousek namáčíme do oleje.


Když používáme jemný brusný kámen nebo nepálenou cihlu navlhčujeme jej ve vodě. K vyhlazení ostří lze použít také smirkový papír, který umístíme k tromuto účelu nejlépe na tvrdou podložku. Po ukončení broušení je nutno sekeru osušit. Snadno se přenáší a lze jej ovládat jak levou, tak i pravou rukou.


Ostří zjemňujeme a hladíme na takzvaném mokrém kameni — jemném brusu s pomalým otáčením a vodním smáčením. Můžeme brousit ve směru otáčení i proti. Stále je důležité, abychom zachovali správný úhel ostří. Přispívá k tomu pevný postoj u brusu.


Súprava sa skladá zo sekery X1 brúska a pracovných rukavíc. Brousek naostrí sekery aj nože. Ideální pro štípání polen o. Je skvělá pro kempování, turistiku, tesaře a outdoor aktivity. Pravidelné používání ostřiče udržuje sekeru ostrou a bezpečnou.


Nová geometrie čepele a nový design čepele. Vaši sekeru řady X si prosím zaregistrujte během prvních dnů od koupě pro aktivaci prodloužené záruky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky