pátek 19. února 2016

Silikonová forma na beránka tescoma

Silikonová forma na beránka tescoma

Forma na beránka s dokonalými tvary. Každý teď na Velikonoce hravě zvládne upéct perfektního velikonočního beránka. Stačí mít odolnou keramickou formu s pečlivě tvarovanými detaily – díky nim bude váš vlastnoručně upečený beránek každý rok vypadat jako živý. Vynikající pro snadnou přípravu ozdob z marcipánu nebo cukrářských hmot. Naplněné formičky vložte na 5-minut do mrazničky a poté jemným zatlačením na dno vyklopte.


Silikonová forma na modelování marcipánu, čokolády a modelovacího cukru. Je pružná a ohebná a lehce omyvatelná jak ručně,. Lze je využít v klasické plynové či elektrické troubě, v mikrovlnce či dokonce v mrazáku. Snadné mytí formy v myčce i ručně je samozřejmostí.


Lze ji proto bez obav používat opakovaně. Stylová velikonoční forma na beránka DELÍCIA, která může sloužit i jako vykrajovátko. Tato forma je z odolného kovu a je vhodná i do myčky.


Upečte si svého beránka a ozdobte ho po. Upečete v ní piškotového nebo máslového beránka (– vejce), ale můžete formu využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky, tlačenky a jiných dobrot. Uvidíte, že se ke staré keramické formě již nebudete chtít vrátit. Postup: formu lehce poprášit kukuřičným škrobem, vtlačit hmotu, řádně napěchovat, n. Miluse, popř si vyndat tu mřížku z trouby, na ni si nachystat formu, teprve nalít těsto a pak to šoupnout do trouby celé. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb , které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové.


Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Silikonová forma na beránka tescoma

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. BANQUET forma na beránka 33x16x12cm 2dílná keramická. Unikátní forma na pečení a současně velké vykrajovátko vynikající pro přípravu tradičního Velikonočního beránka na mnoho způsobů. Chcete vědět, zda je cena 49€ ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Beránka lze upéct přímo ve formě nebo vykrojit z perníkového těsta a upéct nebo vykrojit z již upečeného moučníku.


Keramická forma na beránka. V období Velikonoc se neobejdete bez keramické formy ve tvaru BERÁNKA. To znamená, že před finálním dopečením můžete troubu v předstihu vypnout. Nádoby z keramiky mají dlouhou životnost.


Kč Tescoma keramická forma beránek Delícia 3x. Detail produktu Do obchodu. Kvalitní forma na pečení je z materiálu, který dobře rozvádí teplo a pečivo se stejnoměrně propeče i lehce vyndává nebo vyklápí.


Samozřejmostí je také snadná údržba formy. Silikonové formy jsou lehké a nepřilnavé, těsto se v nich nepřipéká, nepohlcují pachy z potravin. Potěšte své blízké a připravte na Velikonoce beránka , díky silikonové formě je příprava beránka velmi jednoduchá. Výhodou silikonu je, že je odolný vysokým teplotám (do 2st.C), neváže chutě ani pachy pokrmů, snadno se udržuje.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky