čtvrtek 11. února 2016

Krabičky na oběd

Krabičky na oběd

Každý den v týdnu řešíme, co budeme jíst, když jsme v práci. Krabičky na oběd od společnosti Sistema pro uložení a snadné. Zajít někam na oběd je velmi běžné řešení, ale ne pokaždé má člověk na jídlo z restaurace čas a samozřejmě také peníze. Pak je nejlepší si oběd připravit den předem do krabičky. Ušetříte čas i peníze a zároveň budete mít i jistotu o tom, co jíte.


Krabičky na oběd

Připravili jsme pro vás tipů, které. Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě. Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř. A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní oběd , rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. To je rychlý lehký oběd , který je hotový za minut, na který spotřebujete chléb, který už není ve špičkové kondici, a který budete chtít znovu a znovu.


Zdravý oběd - recepty na každý den. Praktická a moderní krabička pojme rozumnou porci jídla na jeden oběd nebo třeba dvě svačiny. Je ideálním řešením pro nošení obědů a svačin do práce nebo do školy, ale i pro skladování připraveného jídla v lednici. Zajít si s kolegy na oběd je běžná praxe, ale pokud chcete mít pod kontrolou, co jíte, je mnohem jednodušší připravit si oběd do krabičky a přinést si ho sebou do práce. Vyzkoušejte si upéct slané muffiny s vajíčkem na snídani, s brokolicí a sýrem na oběd a třeba s květákem na večeři.


Vydrží v krabičce cestování, a když přidáte hrst zeleniny se salátem, ideální letní jídlo do práce je na světě. Vajíčkové snídaňové muffiny. Výhodou krabiček s jídlem je, že jíte vyvážené jídlo s konkrétní energetickou hodnotou. Když jdete na oběd do restaurace (jídelny), netušíte přesně, kolik kJ porce na talíři má.


Pravdou je, že chystat si pravidelně po večerech jídla na druhý den do práce je po čase otravné. Jestli je vás ovšem v práci víc žen. Recepty na rychlý oběd do krabičky.


Krabičky na oběd

Proto vám přinášíme několik ukázek pro inspiraci. Teplý salát bez námahy. Saláty jsou skvělou alternativou. Nejde jen o to smíchat velké množství zeleniny, ale důležité je také. IKEA - FLOTTIG, Krabička na oběd , černá, bílá, Krabička na oběd je ideální na ukládání jídla v porcích, které si můžete odnést do práce nebo do školy.


Snižte odpad z jídla tak, že budete zbytky skladovat v dózách na potraviny a jídlo si tak budete moci znovu ohřát. Jak ale řešit oběd , pokud trávíte čas v práci (nebo i ve škole)? Pokud jdete na oběd do restaurace nebo jídelny, je lepší se vždy kouknout na nabídku předem a vybrat si jídlo, dokud ještě nejste úplně hladoví. Když budete rozhodnutí dopředu, snáze pak odoláte nabídce nutričně méně vhodných obědů.


Krabičky na oběd

Inspirace na rychlé večeře není nikdy dost, proto přinášíme dalších nápadů na to, co si uvařit, když stíháte jen rychlý nákup a jste unavení z práce. Zdravé obědy do krabičky si s sebou vezmete všude tam, kam půjdete, přestanete se zbytečně stresovat, že ztratíte drahocenný čas cestou na oběd nebo že konzumací nezdravého jídla v restauraci škodíte svému tělu víc, než je zdrávo. Váš vlastní oběd bude vypadat skvěle, potěší vaše oko a zcela uspokojí vaše.


Máme pro vás dobroty, které obstojí jako svačina nebo jako oběd. Vydatné sendviče, slané koláče, pikantní saláty. Jisté však je, že vše snadno zabalíte do krabičky a kamkoliv přenesete z domácí kuchyně.


Jídelní boxy a krabičky na jídlo bez chemických látek a škodlivin, tepelně odolné, vhodné pro horké pokrmy i omáčky pro rozvoz a odnos jídel s sebou, nádobí je plně kompostovatelné a certifikované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky