středa 24. února 2016

Eta 0010 náhradní díly

Mnoho ND ETA vedeme skladem. Popis: díly a příslušenství (hnětač-šlehač, strouhač, mlýnek na maso, lis na ovoce, mlýnek na mák, kávomlýnek) na starší kuchyňské strojky ETA. Komunikuji pouze po telefonu. Na SMS a e-mail nereaguji.


Pošlu dle ceniku České pošty nebo osobní odběr.

Platí do vymazání inzerátu. V případě zájmu mne kontaktujte na mail. K objednání náhradního dílu či příslušenství na robot ETA si zvolte požadovaný náhradní díl a klik. Náhradní díly ETA - Katalog Náhradní díly ETA.


Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy spotřebičů ETA. ETA na vysavače, žehličky, roboty, šlehače, mixery, pekárny chleba, vařiče, sušičky. Popis: 1) motorová jednotka - nefunguje - vyfoceno pro ilustraci o jaký typ se jedná - prodáno 2) nádoba velká s černým víkem - 75l - 150kč 3) nádoba velká s oranžovým víkem - 75l - 150kč 5) nádoba malá s oranžovým víkem - 5l - chybí těsnění - 120kč 6.

Správné návyky jim zajistí zdravý chrup bez plaku a kazů a pravidelné prohlídky u zubaře již nebudou důvodem k pláči. Popis: náhradní díl pro výrobky značky Eta , Zelmer. Převodové kolo je plastové. Do plastového kola se zasouvají šlehací nebo hnětací metly.


Při výměně převodových kol je potřeba nové převody namazat vazelínou. Je nejlepší vždy měnit pár. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


U všech náhradních dílů na roboti Eta je uvedena i jejich fotografie, můžete tedy vybírat i podle ní. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Struhadla na strouhanku,okurky,zeleninu a bramboráky. Vkládá se mezi dva díly velké hubice viz.


Přístup pouze pro registrované zákazníky.

Zapoměli jste Vaše heslo? Prodej náhradních dílů na pračky, myčky, sušičky atd. Prodáváme prakticky všechny díly na běžně prodávané modely těchto spotřebičů v ČR.


Nabízíme náhradní díly jako jsou sklíčka, ručičky, ciferníky a korunky především k hodinkám značky Prim Sport. Nenašli jste tu ten správný díl? Nebojte se nás kontaktovat. Rádi vám s hledáním pomůžeme.


Inzerát ETA 0 ETA 00- náhradní v okrese Kroměříž, cena Kč,. Prodám kompletní mixér pro kuchyňský robot ETA 022. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Kuchyňské roboty bazar na Sbazar.


Dohodou , Holešov ETA 0 ETA 00- náhradní. Vzhledem k velmi se měnící situaci u přepravních společností prosíme o platby převodem, abychom měli jistotu , že Vám bude zboží přepravcem předáno. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Nakupujte Eta náhradní díly z vybraných e-shopů. Najít nabídky na Eta náhradní díly nikdy nebylo jednodušší.


Ať už hledáte běžně dostupnou věc nebo speciální variantu produktu Eta náhradní díly , Chci. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky