pondělí 29. února 2016

Lahve na pálenku

Skleněné láhve na alenku, láhve na slivovici, jablkovici, třešňovici, hruškovici, meruňkovici. Archivace vína, archivace pálenky. Jedná se o kvalitní sklo typu Bordeaux (čtii Bordó), vyrobené v jihomoravském Kyjově. Láhev na alkohol o objemu l. Krásný, originální dárek pro oslavence.


Lahve na pálenku

RUČNÍ PRÁCE - HANDMADE Záruka české kvality. Výška láhve s uzávěre3mm, průměr:. Likér nebo slivovice domácí výroby z kvalitních surovin patří do kvalitní láhve. Specializujeme se na pískování na sklo.


Na láhev vám vypískujeme věnování nebo obrázek na přání. Toto zboží je zhotoveno v naší podkrkonošské rytecké dílně v Čisté u Horek. Flase na domacu palenku s uzavermi.


Predaj sklených fliaš a uzáverov. Rádi vám poradíme s výběrem. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve , zavařovací sklenice a příslušenství. Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici, víno, pivo, mléko a ostatní nápoje či zavařovací sklenice, demižóny. K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství.


Skladem v Čelákovicích máme již milion lahví. SKLÁRNY MORAVIA, akciová společnost Úsobrno č. Vítejte na stránkách věnovaných etiketám na sklenice pravé domácí slivovice. Zde máte možnost stáhnout si hotové etikety různých moravských a českých pálenic anebo se můžete jen inspirovat a vytvořit si vlastní.


Je zde také galerie obrázků ovoce, které můžete případně použít na Vaše etikety. Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal. Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Vše vyrobeno s láskou a tradicí mistry skláři v České republice. Decoupage s krakelováním - lahvičky na pálenku s vlastním motivem na rýžovém papíře.


Lahve se špuntem na alkohol. Crackel decoupage bottles for alcohol. Our own pattern on a rice paper.


Lahve na pálenku

Kde sehnat skleněné lahve na domácí pálenku ? Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Váš prohlížeč nepodporuje (nebo nemáte zapnutý) JavaScript! Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Etiketa na láhev s vaším designem Navrhněte si samolepku na láhev v našem online editoru nebo nahrajte připravený soubor k vytištění.


Jeden objednaný kus se rovná jednomu archu, na který se vejdou tři etikety. Samolepky na domácu pálenku SSLIVOVICA. Balené v sáčku s eurozávesom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky