pátek 5. února 2016

Elektrický loupač brambor

Elektrický loupač brambor značky WETRA-XT o výkonu Wattů vám ušetří spoustu práce a zároveň usnadní život. Oloupe až kilogram brambor. Pracuje na principu odstředivky.


Má nerezový škrábací kotouč a bezpečnostní uzávěr. Skvělý pomocník do každé domácnosti. Nestíháte uvařit nedělní oběd? Nebo, nemůžete najít škrabačku na brambory?


Nejrychlejší pomoc zde. Zkuste to také a napište, jak se vám dařilo či nedařilo :) Video pro. Významná pomoc při loupání brambor a jiné kořenové zeleniny. Pokud si u nás objednáte elektrickou škrabku na brambory, odpadne Vám zdlouhavá manuální práce. Používání je velice jednoduché.


Do nádoby nalijete 2-hrnky vody, vložíte dostatečné množství brambor a přístroj spustíte. Stav brambor můžete průběžně sledovat, brambory se oškrabou velice rychle a efektivně. Kolik brambor sníte za dvě minuty? A kolik jich za minuty oloupete? Nečtěte tuhle nabídku, pokud dáváte doma loupání brambor za trest!


WETRA-XT F elektrický loupač brambor , W Poškozený obal WETRA-XT F elektrický loupač brambor , W Tescoma Škrabka na brambory PRESTO Tescoma Škrabka na brambory PRESIDENT. Loupačka brambor Professor LB 8zvládne zpracovat kg brambor jen za minuty. Přístroj můžete použít nejen na brambory, ale i na kořenovou zeleninu.


Hodnocení produktu:. Loupač jablek a brambor se třemi funkcemi, s p. Loupaní brambor patří bezesporu k nejneoblíbenějším činnostem při vaření, a tak jistě oceníte pomocníka, který to udělá za vás! Professor LB-8snadno a během chvilky oloupe nejen brambory, ale třeba i kořenovou zeleninu. Výrobní kapacita až ks ovoce, zeleniny za min.


Tloušťku odlupování lze nastavit. Darujte elektrický přístroj na škrábání brambor ! Je to dárek, který potěší opravdu každou ženu, novinka, kterou má doma málokdo a která hlavně ušetří spoustu práce a usnadní život. Vždyť škrábání brambor patří k těm nejméně příjemným kuchyňským pracím. A v čem je tento přístroj vyjímečný?


Roboty na škrábání existují již dlouho, ale každý pytlík brambor je jiný a navíc každá brambora v pytlíku je jiná. Pokud je brambora zahnutá, do vnitřní obliny se podobná mechanizace nedostane. Když tam necháte brambory krátce, nejsou oškrábané a když déle, nezbyde z nich nic kromě šlupek.


Loupač (škrabka) na brambory Professor pracuje na principu odstředivky. Ve spodní části nádoby je nerezový škrábací kotouč, ale i vnitřní strany nádoby mají povrch, který brambory škrábe. Do přístroje vložíte kg brambor , nalijete hrnek vody a zapnete cca na minuty. Brambory jsou pak krásně dočista oškrábány.


Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupáno (vypínatelná funkce). Překrojením spirály jsou jablka připravena k dalšímu zpracování. Stejnoměrně nakrájené plátky na tloušťku mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky