pondělí 22. února 2016

Dřevěný držák na papírové utěrky

Závěsný věšák na utěrky Metaltex Galileo. Díky dřevěnému zpracování se hodí do každé kuchyně. Můžete jej snadno přesunovat z místa na místo. Jednoduchý design stojanu na papírové utěrky má snadné použití: pohodlně jej uchopíte a snadno odtrhnete papírové utěrky.


Stylový dřevěný držák na kuchyňské papírové utěrky , ať je máte vždy po ruce při vaření nebo stolování.

Montážní sada je součástí. Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. Kuchyňské doplňky držáky na utěrky. Umístit se dají na zeď i na nábytek.


Vyberte si úžasný designový kousek! Díky svému elegantnímu designu lze držák na utěrky použít například i při servírování. Držák na papírové utěrky Cusi.


Papírové utěrky jsou praktickým pomocníkem v každé kuchyni.

Mají dobrou savost, jsou hygienické a vhodné na rychlý úklid kuchyňské linky. Je tedy dobré je mít neustále po ruce. V kuchyni by Vám tak určitě neměl chybět držák na papírové utěrky , který je nejen praktický, ale navíc dobře vypadá. Continenta Stojan na ubrousky přírodní.


Designový skvost v kuchyni, který velmi usnadní práci. Malé víčko v horní části držáku drží roli tam, kde má být, a jeho výšku můžete nastavit podle šířky role kuchňských utěrek. Laserem vyřezaný držák na papírové utěrky je vyroben z topolové překližky. Dodáváme v přírodním stavu nebo již nabarvené. Zvolit barevnou variantu můžete pomocí nabídky Povrchová úprava.


Najedete-li myší nad ikonu, zvětší se Vám náhled barevné varianty. Všechny informace o produktu Vařečka dipro držák na papírové utěrky dřevěný , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze dipro držák na papírové utěrky dřevěný. Nerezová ocel chrání utěrky před vodou nebo prskajícím olejem. V detailech se mohou lišit. Polička na koření je praktickým doplňkem do kuchyně.


Tato polička je opatřena držákem na kuchyňské utěrky , takže plní funkci multifunkčního pomocníka. Na poličku pohodlně umístíte kořenky se základním kořením a papírové utěrky budete mít během vaření vždy při ruce.

Kořenky s kořením jsou součástí balení. Díky nim budou papírové utěrky vždy po ruce a tam kde je nejvíce potřebujete. Většinu z těchto praktických designových doplňků do kuchyně můžete používat i při servírování. Ubrousky budou vždy po ruce!


Praktický držák na papírové utěrky. Věšák na papírové utěrky vyrobený z bukového dřeva. Stěnový dřevěný kuchyňský držák na papírové utěrky šíře cm. Vážení zákazníci, vítám vás v mé aukční síni.


Předmětem prodeje je ZÁSOBNÍK, DRŽÁK. Popis: použitý funkční zásobník, držák na papírové utěrky , rozměry - šíře: 32cm, upevnění na zeď, součástí jsou 4ks šroubů. Dekorativní držák na papírové utěrky (0) 599.


Dřevěný držák na papírové utěrky (0) 450.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky