středa 24. února 2016

Krajec na vajicka

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Moderní kráječ na vajíčka vám umožní krájet plátky a měsíčky.


Struny jsou vyrobeny z nerezu. Ušetřete si čas i starosti s tím, aby byly plátky vajíček stejně široké a pravidelné. Navíc můžete nakrájet na plátky měkčí zeleninu a ovoce i houby. Univerzální kráječ na vajíčka Berndorf je zhotoven z nerez oceli s přídavkem tvrzeného plastu, což z něj činí opravdu nezničitelného pomocníka v kuchyni.


Krajec na vajicka

S kráječem Berndorf nakrájíte vajíčka buď na plátky nebo na měsíčky, podle aktuální potřeby. Skladem Banquet Culinaria kráječ na vajíčka 2v1. Nerezový kráječ na jedno vajíčko.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek. Tyto webové stránky využívají k poskytov. Dodáváme také na zakázku.


Hlavním cílem projektu je zabránit, aby elektroodpad končil na skládkách komunálního odpadu tím, že daný subjekt poskytne svým zaměstnancům možnost zbavit se svých vysloužilých elektrospotřebičů prostřednictvím sběrného boxu. Toto opatření výrazně přispívá k ochraně životního prostředí a přírodních zdrojů. VAJÍČKÁTOR 2vkráječ na vajíčka, umožňuje krájet vejce na plátky či měsíčky. Odolný tvrzený plast a nerez.


Kráječe ovoce a zeleniny. Varianta A: Správně uvařit vejce na měkko není problém, pokud vejce vložíte do studené vody (musí být zcela ponořené!), kterou pak dáte vařit. V momentě, kdy voda začne vařit, necháme vejce ještě 1-minuty ve vodě, voda musí jen probublávat a ne vařit naplno, pak bude hotové tzv. Jistě se shodneme na tom, že jde o geniálně jednoduchou, ale zcela nepostradatelnou kuchyňskou pomůcku, která je složena jen ze dvou částí.


Harfička z tenkých kovových strun a. Na to, jak na dokonalá vaječná kolečka, přišel činorodý německý vynálezce Willy Abel. Geniálně jednoduchou kuchyňskou pomůcku složenou ze dvou částí: harfičky z tenoučkých kovových strun a podstavce z plastu, hliníku či nerezové oceli, tvořícího jakýsi otisk. S tímto přístrojem ale nemusíte krájet pouze vajíčka na plátky ale například i houby nebo jahody. RADY A NÁVODY Rady a návody v podobě článků. Tipy do kuchyně, na zahradu, do společnosti, na cesty, do dílny, k počítači, o zvířatech.


Sada obsahuje různé kráječe a stojánek pro bezpečné uchování kráječů. Materiál: pochromovaný kov, plast. Rozměry: 5x15xcm. Vhodný do myčky na nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky