pondělí 29. února 2016

Malý šicí stroj

Nejlevnější šicí stroj se zabudovaným automatickým odstřihem nitě v ČR. Využijte této možnosti a kupte si tento stroj za jedinečnou cenu. Na trhu jsou dostupné různé druhy, od těch základních pro občasné domácí šití až po vyšívací stroje s nejrůznějšími funkcemi.


Vybírejte si Šicí stroje podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tenhle malý kompaktní model má opravdu co nabídnout – třeba programů a navíc funkci šití knoflíkové dírky.

Tento šicí stroj se ovládá klasicky nožním pedálem, šije ve dvou rychlostech a je vybaven zpětným chodem i navíjecí funkcí. Lucznik Mini je kvalitní šicí stroj malých rozměrů s kovovou vnitřní kostrou určený pro děti. Pro bezpečnost dětí je vybaven chráničem prstů. Lucznik Mini nabízí dokonce šicích programů, horizontální rotační chapač, 4-krokovou knoflíkovou dírku a další užitečné funkce.


Na šicí stroj se vztahuje měsíční záruka. Nejdříve je nutno říci, že se nejedná o klasický šlapací šicí stroj , který známe z ložnic našich babiček. Takové stroje se už dnes nevyrábí.

Mechanický šicí stroj dostal svůj název podle toho, že jej ovládáme ručně. To znamená, že má nejrůznější páčky, kolečka, knoflíky a posuvné jezdce. Moc potěší garantovaná letá záruka. Vadou na šicí kráse je snad slabší osvětlení , které pro plnohodnotnou práci prostě nestačí.


Samé výhody vám přináší mini šicí stroj InnovaGoods Home Houseware! Tento malý přenosný šicí stroj zvládne drobné šití a opravy. Jednoduchý malý šicí stroj Milé pekelnice, prosím o radu. Potřebovala bych nějaký bazální malý šicí stroj , jen pro sporé domácí použití- opravy povlečení, šití pytlíčků do školy apod. Pro větší přehlednost jsme vám rozdělili šicí stroje podle zaměření (vhodnosti pro typ použití) a možnosti zatížení.


Popis rozdělení strojů. Janome a Texi Vám to umožní! Veritas jsou synonymem kvality v oblasti šicích strojů. Desítky let patří k nejoblíbenějším a nejspolehlivějším šicím strojům nejen v ČR. I dnes se šicí stroje pod značkou Veritas vyrábí, samozřejmě v rámci nové modelové řady.


A opět se v nich snoubí. Mini ruční šicí stroj - malý a skladnýnepotřebuje baterieRuční šicí strojek je ideální pro zašívání lemů kalhot, závěsů apod.

Pracuje bez baterií, pouze tlakem Vašeho palce a ukazováčku. Vyberajte si Šijacie stroje podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. LADA, to je tradice stará více jak 1let, vyzkoušená generacemi.


Naše šicí stroje , to je osvědčená kvalita, prodloužená záruka a kvalitní servis. Lada si získaly srdce mnoha švadlen po celé evropě, díky své kvalitě a moderní konstrukci , ale i prvotřídním servisem. Mini šicí stroj InnovaGoods Home Houseware.


Aktuálně skladem barva bílo fialová. Malý přenosný šicí stroj , na kterém zvládnete drobné šití a opravy snadno a rychle. Kompaktní malý šicí stroj vhodný do každé domácnosti. Pracktický přístroj, který pomáhá opravit oblečení, deky, přikrývky nebo jen rozvíjí vaši zručnost nebo zručnost vašich dětí.


Navíc je kompaktní a narozdíl od velkých neforemných šicích strojů nezabere tolik místa. Nabízím mini šicí stroj pro drobné ruční práce, rychlosti. Rozměry: 21x10xSoučástí prodeje je nožní pedál, jehla, adaptér 220V nebo 4xbaterie AA.


Malý rámeček pro vyšívání malých výšivek. Například výborný pro výšivky v omezených prostorách rukávu. Aukce 6Kč s dopravou 7Kč. Pohodlná taška pro šicí stroj z velmi kvalitních materiálů. Taška je skvělá pro skladování a přepravu šicího stroje.


Velká otevíratelná komora.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky