úterý 9. února 2016

Nůž rybička cena

Nůž rybička cena

Vítejte na e-shopu Česká rybička. Kapesní zavírací nůž rybička je ideálním dárkem pro každého. V naší nabídce naleznete spoustu variant tohoto neobyčejného českého nožíku.


Nůž rybička cena

Popis: Nůž rybička je snad nejtradičnější kapesní zavírací nůž u nás oblíbený zejména mezi kluky a jejich tatínky :-). Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pořiďte si tento legendární nožík i vy, tentokrát s vaším vlastním nápisem na čepeli. Na nůž si můžete nechat vygravírovat věnování, datum výročí, iniciály či jakýkoliv jiný text. Cattara Cold Steel FORTUM Gerber.


Joker Leatherman Magnum by Böker M. Současné střenky jsou odlity ze zinkové slitiny. Díky praktickým rozměrům ho můžete mít vždy po ruce. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nůž byl původně vyráběn z uhlíkové oceli, ale často se rozpadal a rezavěl, dnes je však čepel vyráběna z nerezové oceli a střenky ze zinkové slitiny. Nůž je neobvyklý svým tvarem zvířete.


PMC - Damaškové oceli o délce 57mm. Střenka z masivního stříbra, opatřena puncem (na ocásku rybičky). Tradiční a ikonický kapesní nůž vyrobený z kvalitní nerezové ocele (AISI 420) s kovovou střenkou.


Zavírací kapesní nůž rybička patří mezi nejslavnější modely nožů celého světa. Rybička zdobená krystaly. Pozlacená verze byla původně pouze šíleným nápadem, který si získal mezi odbornou i laickou veřejností okamžitou oblibu a respekt.


Asi každý kluk vzpomíná na to, jak v dětství měl klasickou rybičku. Výroba probíhá v České republice u firmy MIKOV. Tento nožík je u nás opravdu legendou. Nepostradatelný nůž pro malé kluky, ať už jim je let, nebo 50.


Army a outdoor shop Armed je nabízí také. Maličký šikovný nožík, česká klasika, hezká cena. Pro děti, na houby, jako přívěsek na klíče nebo jen tak pro radost. Nožík se dá nabrousit tak, že bez problémů holí.


Vezmete ji do ruky a hlavou se rozletí ozvěny dětských let a kdesi z hlubin paměti vypluje lodička z kůry. Odrostly na ní celé generace a po celou dobu se její tvar nezměnil. V dárkové plechové krabičce obstojí i ve slavností chvíli. Převážně si ji všichni spojujeme s dětskými léty.


Je to jeden z mála výrobků světa jenž dokázal oslovit (a stále oslovuje) generace lidí, beze změny tvaru již několik desítek let (odhadem již 100let). Z armádních zásob máme jen to pravé pro military fandy. Jsme army e-shop, který vám nabízí armádní originály. Tak si pospěšte, než vám je někdo vyfoukne! Nůž rybička a jeden ze symbolů naší země - převážně si ji všichni spojujeme s dětskými léty - je to jeden z mála výrobků světa jenž dokázal oslovit ( a stále oslovuje) generace lidí, beze změny tvaru již několik desítek let (odhadem již 100let) - rybička je nostalgická záležitost, u které máte záruku.


Srovnání cen Otvírací kapesní nůž rybička zelená. Nejlevnější e-shop Ocelové šperky z chirurgické oceli LeClay. Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky