úterý 9. února 2016

Škrabka na špagety

Vynikající pro přípravu jemných julienne proužků z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepel z prvotřídní nerezavějící oceli. Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny. Těšit se můžete na české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety , zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne.


Škrabka na špagety

Všechny recepty využívají snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen vegany, ale i leckterého. Tato škrabka na špagety je velmi ostrá. Zoubky, které se zarývají do zeleniny jsou opravdu udělány tak, aby zvládly i tvrdou zeleninu jako je mrkev nebo celer.


Musíte být při manipulaci opatrní a to jak při přípravě jídel, tak i při mytí nádobí. Celkem jednoduše dokáže takový zoubek. Vynikajúca na prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov a pod. Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Vynikajúca pre prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, celeru, bielej reďkovky, zemiakov apod.


Škrabka na špagety

Se škrabkou především oceníte pohodlnou práci a snadnou údržbu. Hlava škrabky je opatřena dvěma čepelemi, z nichž jedna slouží na loupání surovin a druhá na krájení na proužky. Kvalitní a cenově výhodná škrabka na zeleninu s příčnou, speciálně tvarovanou, nerezovou čepelí, s rukojetí vyrobenou z vysoce kvalitního plastu.


Unikátní škrabka s nastavitelnou tloušťkou slupky vynikající pro škrabání všech obvyklých druhů zeleniny i ovoce. Poloha je vynikající pro škrabání raných brambor, mrkve. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze WPro SCR 3od ostatních zákazníků. Ja používam túto škrabku z Tescoma.


Škrabka na špagety

Poté si umytou a osušenou cuketu nakrájejte za pomocí speciální škrabky na špagety. Na pánev si dejte zbytek oleje, osmahněte dvě kolečka chilli papričky a přidejte cuketové špagety. Ty opékejte na středním plamenu do změknutí.


Poté přidejte zbytek špenátu, promíchejte nechte také změknout. Hotovou směs promíchejte. Tématické fráze: špagety se zeleninou a sýrem špagety se zeleninou škrabka na zeleninové špagety špagety se šunkou zeleninove špagety spagety se zeleninou recept špagety recepty špagety ze zeleniny zeleninové špagety se sýrem špagety se šunkou a cuketou spagety s sunkou a vajickem domácí zeleninové špagety recepty ze. Tématické fráze: škrabka na cuketóvé špagety cuketové špagety spagety z cukety špagety s cuketou a rajčaty škrabka na cuketu cuketové špagety top co mám ráda recepty škrabka na špagety skrabka na cukety spagety s rajcatkovou omackou a parmazanem škrabka na špagety z cukety cuketa s rajčaty cuketové špagety s rajčaty. Třeba tenké stužky ze salátové okurky na salát.


Škrabka na špagety

Dokáže totiž zeleninu strouhat na tenké nudličky, které byste nožem krájeli hodiny za. Dodejte svému salátu gurmánský vzhled s okurkami nakrájenými do spirál namísto plátků, nebo použijte čepel na sp. Vroubkovaná čepel zajistí dokonalé a snadné krájení nudlí. Svěží veselé barvy kolekce Fresh Kitchen zpříjemní vaše každodenní vaření.


Extra robustní škrabka s příčnou zoubkatou čepelí pro vytváření nudliček vhodných k dekorování pokrmů. Lze použít na zeleninu i ovoce. Na špagety nakrájíme cuketu na nudličky buď pomocí spiralizéru nebo se v domácích potřebách prodává zubatá škrabka - jako škrabka na brambory, jen má zoubky a ta udělá stejnou službu jako spiralizér.


Nebo lze použít obyčejnou škrabku na brambory - budeme mít jen silnější nudle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky