pátek 26. února 2016

Konvička se sítkem

Bílá čajová konvička se sítkem a matným povrchem Viva Scandinavia Nicola, l. Skleněná konvička se sítkem Bambum Tasev, 5ml. Bredemeijer Jang, ⌀ 1cm. Ke konvičce si můžete dokoupit i menší kalíšky.


Porcelánová konvička s nerezovým sítkem.

Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Vyberte si konvičku na čaj, která bude dělat radost na vašem stole. Konvičku lze na hrneček postavit. Stačí kliknout na FAVI. Vybírejte si Čajníky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Stylová skleněná konvička se skleněným sítkem z tepelně odolného skla. S touto konvičkou lze vidět celou proceduru louhování lístků jako na dlani.

Ideální pro přípravu čajů typu Yin Zhen nebo kvetoucích čajů. Tělo konvice je vyráběno ze strojově foukaného borosilikátového varného skla. TeaForOne čajová konvička se sítkem a šálkem červená - ForLife (ForLife TeaForOne čajová konvička se šálkem červená - ForLife). Nerezová konvička se sítkem PATHFINDER Kettle Kompaktní velmi praktická konvička vyrobená z nerezové potravinářské ocele.


Kč 4Kč bez DPH 5Kč 4Kč. Kč 4Kč bez DPH 5Kč 4Kč bez DPH Ihned k expedici ks ks. Sítko neslouží k jeho vyndávání z konvičky při nalité horké vodě, sypaný čaj se tak louhuje po celou dobu. Při použití čajových sáčků je možné před nalitím vody sítko vyjmout a konvičku používat bez vnitřního sítka.


Víčko konvičky lze od konvičky odpojit. Detail produktu Do obchodu. Hrnky na bylinky se sítkem Žádnému milovníkovi bylinek a bylinných čajů nesmí chybět pořádný hrnek na pravý bylinkový čaj.


Proto v naší nabídce najdete nejenom samostatná čajová sítka , ale i hrnky se sítkem a pokličkou na louhování bylinných odvarů. Oblíbený a praktický typ čajové konvice, sítko lze obvykle vyjmout, konvici tak lze využít na sypaný i sáčkový čaj nebo kávu. Vhodný k snadné přípravě kvalitní kávy za pomoci tlaku.


Součástí skleněné válcovité nádoby je píst s filtrem, který dokonale oddělí.

Fung se sítkem (4ml) Velmi pěkně zpracovaná konvička se samostatným vnitřním sítkem z nerezové oceli. Pokud máte rádi tmavší design, zkuste konvičku Ling. Ling se sítkem (4ml) Velmi pěkně zpracovaná konvička se samostatným vnitřním sítkem z nerezové oceli. Pořiďte si ke konvičce i 200ml misky stejného designu. Kč Kč Přihlašte se a získejte lepší cenu.


Přípravu sypaného čaje nám usnadní konvice se sítkem. V ní čaj vylouhujete a rovnou ho také naléváte. Liší se materiál konvic i jejich objem. Ten se obvykle pohybuje od do litrů.


French press Rose Gold. Na výběr jsou skleněné, keramické i nerezové konvice na čaj. Praktický a krásný dárek pro každého, kdo pije porcovaný, ale také sypaný čaj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky