čtvrtek 4. února 2016

Mackadlo na brambory

Milujete nádherně hladkou a jemnou bramborovou kaši? Se šikovným mačkadlem na brambory a těsto HANDY si ji můžete dopřát kdykoli se vám zlíbí. Uvařené brambory do něj vložíte, stisknete rukojeť a můžete servírovat! Vynikající pro přípravu bramborové kaše a polévkových těstovin. Vyrobeno z odolného plastu, disky z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky.


Mačkadlo na vařené brambory pákové, Eurohity s. Pro nadstandartně velké, nebo těžké zásilky je cena přepravy stanovena individuálně. Uvedené poštovné platí pro každých kusů zboží v objednávce. Zaslání na dobírku je možné pro maximálně kusů zboží v objednávce. Více o poštovném se dočtete na stránce častých dotazů.


Slouží k lisování ovoce, zeleniny, brambor a škvarků. Složeno ze tří lehce rozložitelných a složitelných dílů umožňujících snadné čištění. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Disk s menšími otvory je určený pro pasírování vařených brambor a přípravu jemného pyré do bramborových kaší. Disk s většími otvory je určený pro pasírování těsta přímo do hrnce při přípravě polévkových těstovin.


Kovový lis na brambory pro lisování vařených brambor na přípravu bramborových těst, délka 27cm, průměr otvorů 3mm. Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravy Kč s DPH. Kvalitní mačkadla vyrobená ze dřeva a nerezu k dostání ve světlém odstínu. Pořiďte si spolehlivé mačkadlo na brambory , které padne skvěle do ruky.


Připravte si lahodné šťouchané brambory s čerstvou pažitkou a kouskem masa nebo ryby. Díky ergonomické rukojeti a modernímu designu vám bude dělat při používání jedině radost. Ministerstvo zdravotnictví varuje před zdraví nebezpečným mačkadlem na brambory. Do jídla se z něj mohou uvolňovat rakovinotvorné látky,“ uvedla hlavní hygienička Eva Gottvaldová.


Obsah látek, které mohou zasáhnout hlavně játra a štítnou žlázu, v kuchyňském náčiní odporuje předpisům EU. Uvařené oloupané brambory vložte do mačkadla a stisknutím rukojeti protlačte diskem s menšími otvory, k přípravě těstovin použijte disk s většími otvory. Snadná a rychlá manipulace: uvařené a oloupané brambory , uvařenou zeleninu nebo těsto na drobení vložte do mačkadla a stisknutím rukojetí dojde k protlačení přes kovové disky. Na straně mačkadla je jezdec, kterým lze zvolit hrubost lisování - menší otvory v kovovém disku - velké otvory v kovovém disku.


Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Lis na brambory vyrobený ze zdravotně nezávadného hliníku. Lze mýt v myčce nádobí.


Lodos JUNIOR mačkadlo lze využít na brambory a jinou vařenou zeleninu. Vysoká kvalita zaručí dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky