středa 8. ledna 2020

Whirlpool trouba návod

Senzorová technologie 6. Pračky a sušičky jsou rychlejší, proto během dne vyperete více prádla. Ovládání se zjednodušilo a výsledkem je uspořádaný ergonomický design a funkčnost. Jednoduché použití je podepřeno vel.


Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře.

Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Přesvědčte se sami o tom, ˜e se na naše výrobky mů˜ete spolehnout. Pro jednodušší pou˜ití výrobku vám přikládáme obsáhlý návod , který vám pomů˜e, aby jste se co nejrychleji seznámili s vaším novým.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými dopo. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Barva nerez, stříbrná Mikrovlnný výkon 7W Ovládání elektronické-tlačítkové Celý popis a technické parametry.

Zobrazit manuál AMW 8IXL. Nejběžnější závady se týkají dílů, které trouba využívá nejintenzivněji. Mezi ně patří právě spodní topné těleso.


Výběr správného topného tělesa. Whirlpool AKP446IX – český návod. Disponuje také mechanickým časovačem. Mikrovlnná elektronická trouba nabízí řadu funkcí, které usnadní přípravu jídel. Kromě mikrovlnného ohřevu s maximálním výkonem 7W je vybavena grilem a vařením v páře.


Nastavení vám usnadní bílý grafický displej. Trouba disponuje velkým vnitřním objemem l, takže v ní snadno upečete i celého krocana. Velmi špatný, nedostačující návod k použití.


Pokud pečete něco, co obsahuje více vody, trouba se rosí na skle a poté to stéká do šuplíku pod troubou. Po vypnutí trouba jede ještě cca minut ! Nikde v návodu není vysvětlení ! Křemíkový gril – připravený k akci už za minutu.

Navíc s funkcí samočištění! Auto Defrost – stačí nastavit druh potraviny a trouba už si sama poradí s jejím rozmrazením. Funkce Jet Start – spustí plný výkon trouby na s. Ideální pro kávu, čaj, vodu i polévku. Ta okáže připravit buď úplně nové pokrmy, nebo ty již.


Popis funkcí a rozměrů na foto. CZ návod Plně funknční v hezkém stavu. Na tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: WHIRLPOOL M 5- Mikrovlnka - je k dispozícii na stiahnutie zadarmo. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod.


Je to možná i tím, že to velice šetří čas - naberete si jídlo, dáte ho do této kouzelné krabičky, za.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky