neděle 5. ledna 2020

Ručníky a osušky vossen

Prodej luxusních froté výrobků rakouské značky Vossen. Nabízíme nejširší výběr produktů v ČR. Kamenný obchod a e-shop. Nejširší výběr luxusních froté produktů rakouské značky Vossen. Povlečení z pravé egyptské bavlny německé značky Estella a mnoho dalšího!


Vše za nejvýhodnější ceny! V naší nabídce najdete mimo jiné kvalitní ložní prádlo. Nebojte se zobrazit naše luxusní ložní prádlo na povleceni-elegance.


Jak správně pečovat o ručníky a osušky ? Kvalitní ručníky a osušky nesmí chybět v žádné koupelně. Aby ručníky a osušky vydržely dlouho funkční, měkké a příjemné na dotek, je potřeba jim věnovat náležitou péči. Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů. U bambusového vlákna je absorpce 4x lepší než u bavlny a jejich měkkost je nesrovnatelná.


To jsou ručníky a osušky z česané bavlny, mikrovlákna, bambusového vlákna či bio bavlny. Syté, ale i pastelové, něžné barvy, romantické, s krajkou či výšivkou, jak je libo. V luxusním balení nebo takové, které se dají kombinovat s dalšími výrobky ve stejném designu v našem e-shopu.


Tak vypadá nabídka ručníků a. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů, a stejně tak velikostí. Osušky od značek Bellatex, Jerry Fabrics, 4Home a dalších.


Prohlédněte si naši rozmanitou nabídku a určitě si vyberete pro sebe to pravé. V kategorii froté naleznete osušky a ručníky vysoké kvality v různých barvách, různých velikostí a se zajímavým designem. Objednejte si naši froté soupravu v barvě ladící k Vaší. Vossen župan kvalitní meteriál-vafle od firmy Vossen. Materiál, který byl použit je bavlna tzv.


Příjemný na dotek a vysoká savost je absolutním vrcholem. Luxusní ručníky a osušky. Hledat text Cena Levné do 3Kč 3- 8Kč Od 8Kč -Hledat Barva Typ ručníky osušky Provedení je.


Ručníky a osušky vossen

Ukázka savosti ručníků a osušek z mikrovlákna. Odpočinek v měkkých obláčcích polštářů a přikrývek s bavlněným povlečením. Lehké, vzdušné povlečení z bavlny je dlouholetou, oblíbenou volbou číslo jedna, poskytující měkkou prodyšnou strukturu tkaniny, širokou škálu barev od bílé, modré, červené přes žlutou a zelenou až k fialové a černé nebo překrásných vzorů. Novinkou v našem sortimentu je peelingový ručník , který vám pomůže s regenerací kůže, a praktická osuška s uchy , jež se dá velmi rychle sbalit do kompaktního tvaru. Vaše pokožka jistě ocení neuvěřitelně hebké a savé bambusové ručníky a osušky nebo froté ručníky.


Měkké osušky vás mají jemně otřít, ale zároveň dodávají vaší koupelně styl (a možná vám i každý den vykouzlí úsměv na rtech). Ručník je jen na jednu věc, ne? Podívejte se na naše ručníky nejrůznějších rozměrů a stylů od jednobarevných až po vzorované. Uvidíte sami, až okusíte jejich vlastnosti. Za jejich načechranou a měkoučkou strukturu může kvalitní materiál zpracovaný unikátní technologií AIRpillow.


Ručníky a osušky vossen

Ta ve froté vláknech udržuje vzduchový polštář a zároveň zvyšuje savost ručníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky