úterý 21. ledna 2020

Štípací sekera fiskars x25

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Here you can find our current best price for fiskars x25. Enjoy 3days Black Friday on idealo.


Speciální geometrie ostří a povrchová úprava čepele je doplněná lehkým robustním topůrkem s dokonalým vyvá. Díky své unikátní konstrukci vám ušetří nejen mnoho sil, ale je možno s ní pracovat po dlouhou dobu bez zbytečné únavy zad a paží.

Je to nový model s perfektním vyvážením čepele a topůrka s vysokou rychlostí švihu. Díky většímu klínu na čepeli, se Vám snadněji rozevře dřevo a tím se pro Vás štípání dřeva stane zábavou. Vyberte si tu správnou sekeru podle úkolu, který Vás čeká. Nová geometrie čepele, nové značení topůrka, zakončení s měkkým plastovým povrchem, nové pouzdro.


Bezpečný zámek, který se snadno zavírá i otvírá. This ultra light splitting axe is designed to provide safe, comfortable and efficient use, whilst splitting logs Key Features: For splitting large logs degree convex cutting bevel angle for splitting axes Convex shape strengthens edge make it less sensitive to fracture Perfect balance between head and shaft for the most safe, comfortable and efficient use. Fiskars na štípání velkých špalků.


Lehké topůrko z kompozitního pevného materiálu FiberComp (vyztuženého skelnými vlákny) snižuje únavu při práci. Kluzná povrchová vrstva z PTFE chrání sekyrku.

Součástí balení je i plastové pouzdro, které slouží jako ochrana čepele při přenášení a skladování. Vďaka väčšiemu klinu na čepeli, sa Vám ľahšie roztvorí drevo a tým sa pre Vás štiepanie dreva stane zábavou. Záruka let po registraci. PTFE kluzná povrchová vrstva chránící proti.


Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Její vypouklý tvar posilněný na konci je méně citlivé na zlomení, což přispívá k možnosti delší doby sekání, aniž byste museli provádět opravy na čepeli. Woodturning - Rough edge to a vase ! Přímo předurčena ja na zpra. Vďaka svojej unikátnej konštrukcii vám ušetrí nielen veľa síl, ale je možné s ňou pracovať po dlhú dobu bez zbytočnej únavy chrbta a paží. Potřebujete kvalitní štípací sekeru, která Vám skvěle padne do ruky?


Aby Vám sekera přinesla co nejvíce užitku, musíte pečlivě zvážit její výběr. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Upozornění Kvůli zamezení mezilidského kontaktu je nyní možné platit pouze předem bankovním převodem nebo pomocí platební karty.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Při výrobě jsou využívány nejmodernější.


Covid-Info - Pokud jste v den dodání v karanténě, je vaší povinností informovat dopravce.

Domluvte se s doručovatelem na jiném možném termínu doručení. Velmi účinná sekera na štípání velkých špalků. Díky této sekeře se pro Vás štípání stane zábavou a připraví na dlouhou zimní sezónu. Sekera na štípání velkých špalků. FISKARS X, velká štípací sekera , X25.


Je předurčena na zpracování velkého množství dřeva například na dlouhou zimní sezónu. Topůrko je vyrobeno z ultra lehkého a odolného materiálu FiberComp. Velká štípací Xsekera je vhodná ke štípání velkých špalků.


Má zahnutý konec bránící vyklouznutí z ruky. Pogumované topůrko pro pevné uchopení bez vibrací z materiálu vyztuženého skelnými vlákny, kovaná čepel s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky