úterý 21. ledna 2020

Sidolux marseillské mýdlo

Stačí používat Sidolux univerzální čisticí prostředek s vůní marseillského mýdla. Soda power v prostředku Sidolux následně změkčí vodu, díky čemuž se povrch odmastí a nečistoty se snadno odstraní. Při vytírání s mopem doporučujeme použít horkou vodu pro dokonalé očištění podlahy. Každý si přeci přeje mít domov krásně provoněný a to až po dobu několika dní.


Díky silné a přesto velmi příjemné parfemaci, Vás produkty z řady Sidolux Universal nezklamou.

Funkce Soda power si poradí s nečistotou i mastnotou. Specialisté na drogerii a kosmetiku. SIDOLUX univesal marseilské mýdlo l. Doručení až domů nebo osobní odběr. CIF Cream Pink Flower 5ml. CIT Citrón jemný tekutý písek 6g.


REAL Klasik Levandule 6g. Zvláčňuje pokožku, nevysušuje ji.

Je jemné a zároveň účinné. Marseillské mýdlo Cube Brut – je čistě přírodní rostlinné mýdlo. Check Out Sidolux on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Prostředek nejen že nádherně voní, ale také si bez problémů poradí s čištěním různorodých povrchů! Nečistoty a špína se lépe odstraňují. Lehce odstraňuje veškerou špínu a nečistoty. Nezanechává žádné šmouhy a přináší dlouhotrvající vůni. Všechny informace o produktu Univerzální čistící prostředek Sidolux Universal Soda Power Marseilské mýdlo l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Sidolux Universal Soda Power Marseilské mýdlo l. Unikátní systém odstraňování špíny - zm.


Legenda zva ná marseillské mýdlo se vyrábí pouze z kvalitních rostlinných olejů. Tradiční marseillské mýdlo musí být ze 1 přírodní, bez barviv a syntetických přísad a obsahovat rostlinných olejů, což je také číslo, které je vyznačeno na každé kostc e. Free Shipping Available. Vonný sáček s dokonalou vůní po legendárním bílém sidoluxu.


Jedná se o koncentrovanou vůni, která je penetrovaná v plastových kuličkách. Sidolux Premium na dřevěné a laminátové podlahy - arganový olej 7ml. Kategorie značky Sidolux.

Hodí se také na praní spodního prádla a oblečení pro děti a miminka a výborně poslouží k předeprání odolných. V laboratořích výrobce Sidoluxu ve firmě Lakma si dávají záležet nejen na tom, aby jejich produkty byly účinné, musí také splňovat podmínku voňavého úklidu. Sidolux je všestranným vonným čistícím prostředkem na všechny omyvatelné povrchy.


Obsahuje funkci Soda power, takže si. Bohatá a přitom jemná vůně marseillského mýdla s lehkým nádechem heřmánku a jasmínu. Díky unikátnímu systému Soda Power, který je součástí prostředku a jehož působení změkčuje vodu, odstraňuje Sidolux univerzální čisticí prostředek velmi rychle nečistoty z povrchu.


Jako vůně se při výrobě používají esenciální oleje a květiny (levandule, lupeny růží a podobně). Je přátelské k životnímu prostředí a není testováno na zvířatech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky