čtvrtek 9. ledna 2020

Ručníky se jmény

Provozovatel e-shopu veratex. Veratex Česká republika s. Ručníky a osušky se jmény , s vyšitými nápisy. Textilní dorty z ručníků s vyšitými jmény nebo texty.


Prosím, povolte používání JavaScriptu ve Vašem prohlížeči.

Strojové vyšívání textů, obrázků a firemních log na ručníky Aneb, jak udělat radost sobě, svým blízkým, zaměstnancům či zákazníkům. Vedle prodeje bytového textilu se zabýváme tvorbou nášivek a strojovým vyšíváním na ručníky a osušky z naší nabídky. Maximální velikost výšivky = x cm.


Nechte se hýčkat kvalitními, hebkými ručníky a osuškami z naší nabídky. Vybírat můžete nejen podle barev, ale také podle materiálu. Vedle klasických a stále oblíbených froté ručníků a osušek nabízíme také ručníky a osušky z bambusových vláken a rychleschnoucí ručníky a osušky.


Froté ručníky a osušky se jmény , textilní dorty se jmény a nápisy. Jedná se o strojové výšivky na froté ručnících a osuškách.

Stránky slouží jako zprostředkovatel a prodejce výrobků. Platba je předem na účet. Zboží je možné vrátit v zákonné lhůtě 14dnů. Odběrné místo Praha-Budějovická.


V okamžiku nedodání zásilky přebíráme zodpovědnost a utracené peníze vám sami vracíme. Dorty z ručníků a osušek jsou stále oblíbeným dárkem. Může posloužit jako ozdoba interiérů, slavnostních stolů a až jej obdarovaný rozdělá, získá kvalitní ručníky a osušky. Nejrůznější dárky s jmény , přezdívkami, osobními vzkazy, vše dle přání darujícího darujícímu. Dárkovým setem můžete obdarovat svou drahou polovičku na Valentýna, narozeniny nebo klidně jen tak!


Sada udělá radost i jako originální a zároveň praktický svatební dar, nebo můžete měkkými, hebkými a vysoce absorpčními ručníky odměnit sami sobě a mít v koupelně přehledně uložený Váš a přítelův či manželův ručník. Hebké froté ručníky ze 1 bavlny přímo na míru! Originální ručníky s vašimi jmény nebo s nápisy Ona a On.


Prodej dětských ručníků a osušek se jmény a výšivkou. Nabízíme dětské ručníky a osušky, froté ručníky se jménem dcery, syna, vnučky, vnuka a další. Prodáváme ručníky do školky, školy a také froté osušky.


Prvotní nabídka ručníků a osušek s vyšitými jmény se rozrostla o župany a další textil zakázkové výroby.

Jména nahradila loga a společnost se rychle stala silným velkoobchodním hráčem na poli B2B. Froté výrobky této značky vynikají kvalitou. Hrnečky se jmény jsou tradičním dárkem, který vždy potěší. Mohou být jednoduché, s fotografií, zajímavě zdobené, barevné i černobílé. Vychutnejte si čaj, kávu nebo kakao v hrnečku s vlastním jménem!


Kde v Praze mají osušky se jmény ? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Tyto nepříliš savé ručníky se často používají při masážích nebo jako župany. Kromě toho mohou ručníky splňovat speciální přání: existují také v XXL, s vyšitými jmény nebo v odpovídající sadě s koupelnovou předložkou nebo mycí žínkou. Nalezněte odpovídající ručník na koupání a užijte si krásu. Ukázka savosti ručníků a osušek z mikrovlákna.


Pro výšivku používáme kvalitní froté ručníky a osušky - do poznámky napište jakou barvu a velikost. Vašich osobních údajů je zasílání daňových dokladů za pronájem systému, obchodních sdělení a činění jiných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky