středa 15. ledna 2020

Tescoma home profi 9

Co obsahuje sada nádobí HOME PROFI, dílů? Devítidílná sada nádobí HOME PROFI představuje základní výbavu pro každou domácnost – dva hrnce a dva kastroly s poklicemi a rendlík bez poklice. To vše v prvotřídním provedení a exkluzivním designu profesionálního gastro nádobí. Súprava riadu HOME PROFI je vynikajúca na použitie v domácnostiach i profesionálnych kuchyniach. Riad HOME PROFI je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, opatrená extra silným sendvičovým dnom a masívnymi širokými úchytkami.


Cookware set HOME PROFI, pcs. Deep pot HOME PROFI with cover øcm. Nádobí HOME PROFI je vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masivními širokými úchyty. Vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční, vhodné do myčky.


Sada HOME PROFI dílů. Konyha elrendezése és takarítása. Provided with an extra-thick sandwich bottom. With solid handles for easy and safe handling. HOME PROFI edénykészlet kiválóan alkalmas professzionális konyhákban és a háztartásban is.


Tescoma home profi 9

Minden típusú tűzhelyre alkalmas - gáz, elektromos, üvegkerámia és indukciós, mosogatógépben is. Great prices on your favourite Home brands, and free delivery on eligible orders. Tvarováno a broušeno pro maximální účinek při použití. Po použití umyjte a osušte, vhodné do myčky.


This nine-piece set is made of high-grade stainless steel with a high chromium and nickel content. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Zoom, rotation and videos features are not supported by your browser. Full screen Normal display TESCOMA HOME PROFI CM KNIFE Ref: 11. Nôž univerzálny HOME PROFI cm. Hundreds of items are now available to order online at the click of a button - and delivered to your front door.


Užijte si stylové profesionální vaření ve své vlastní kuchyni! Find out all the details about the product line Home Profi ! Vhodná je na použitie pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické aj indukčné. Vhodné pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné, vhodné do umývačky. Pentole HOME PROFI conservazione e cura Lavare le pentole ed asciugarle bene prima del primo utilizzo. Oalele HOME PROFI sunt realizate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, și prevăzute cu fund de tip sandwich extra rezistent și mânere late masive.


Tescoma home profi 9

Jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli v matném provedení, které je velmi pohodlné na údržbu. Nerezové rukojeti jsou k nádobí připevněny bodovým svárem, který odizoluje teplo. Silné sendvičové dno dokonale rozvádí a akumuluje. Originální design spojený se špičkovými vlastnostmi prvotřídního nerez nádobí – to je řada HOME PROFI.


Tescoma Nůž univerzální HOME PROFI cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky