pátek 10. ledna 2020

Termoska s pumpickou

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nápoje vydrží teplé až po dobu hodin, studené pak až hodin.


Vonkajšia časť termosky je vyrobená z odolného plastu s pohodlnou kovovou rukoväťou na prenášanie, vnútorná vymeniteľná čas. Kvalitní nerezová termoska zajistí dlouhodobou udržitelnost teplot jak.

TESCOMA termoska s pumpičkou FAMILY COLORI 1. Nápoje udrží teplé či studené počas dlhej doby, čo oceníte napríklad pri posedení s priateľmi, cestovaní, rybárčení, ale aj v zamestnaní. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Termoska není vhodná do myčky nádobí.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. KONEČNĚ TERMOSKA S POŘÁDNÝM OBJEMEM! Atraktivní bílé termosky o mega objemu l s.

Kvalitní termoska pro podávání a uchování teplých i studených nápojů. Je vynikající pro uchování, přenášení a podávání až l teplého nebo studeného nápoje. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Ide o modernú termosku vyrobenú z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s matnou povrchovou úpravou a veľkým objemom (l).


Velká termoska s pumpičkou o objemu litrů udrží horké nebo studené nápoje dlouhou dobu ve stejné teplotě. Oceníte ji především při venkovním posezení s přáteli, kempování, rybaření a podobných činnostech. Tato skvělá termoska dokáže udržet nápoj v požadované teplotě, ať už je teplý nebo studený.


Na první pohled vás určitě zaujme netradičním vzhledem a praktickým tvarem. Je vyrobena z nerezu a plastu s vnitřní skleněnou částí, která vyniká super termoizolačními vlastnostmi. U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis , který používá zásadně originální náhradní díly.


V případě dalších dotazů nás. Detailní popis produktu. Využijete ji na výletě, dovolené či pikniku. Profesionální nerezová termoska na horké i studené nápoje.


Velkou výhodou je pumpička, díky které se termoska nemusí naklápět. Díky kvalitní skleněné termoizolační vložce si nápoje uchovávané v termosce udrží dostatečně dlouho požadovanou. Orion Oplastovaná nerezová bílá termokonvice l. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vložka má termoizolační vlastnosti pro udržení teplého i studeného nápoje. Velmi elegantní madlo a praktický uzávěr. Nerezová termoska s pumpičkou Nerezová termoska s pumpičkou na čaj 5l.


Je opatřena praktickou pumpičkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky