čtvrtek 9. ledna 2020

Savá podložka pod prostěradlo

Savá podložka pod prostěradlo

RE: savá podložka pod prostěradlo já mám taky tu podložku z Ikea, ale potřeba jí bylo až tak po 1. Vybavení hotelů, restaurací, kaváren, škol, ubytoven, institucí, domácností a jiných odběratelů. Dodáváme zboží i výrobky na zakázku v nejvyšší kvalit. Inkontinenční podložky jsou vhodné pod ležící pacienty.


Svrchní savá vrstva absorbuje moč, spodní nepropustná vrstva zabraňuje prosáknutí do ložního prádla a matrace. Lze je použít i při potížích s únikem stolice, k dostání jsou v různých rozměrech. Chránič matrace - voděodolné (nepropustné) prostěradlo s froté povrchem a gumou v tunýlku. Nepropustný zátěr z PU. Voděodolné matracové chrániče se připevňují na matraci pod prostěradlo buď pomocí všitých gum v rozích, nebo jako napínací prostěradla pomocí gumy v tunýlku.


Absorpční zdravotní podložka pod pacienta, využívaná ve zdravotnictví a domech pro seniory, zajišťuje vnější ochranu a pohodlí. Pervin je vysoce savá hygienická podložk. ABRI X 85cm se záložkami, určená k dodatečné ochraně postele, nezhrnuje se, pevně fixovaná díky záložkám pod matrací. PŘEDSTAVUJEME NEPROPUSTNÉ PROSTĚRADLO. Babyrenka nepropustná prodyšná podložka s uchycením na gumu je kvalitní chránič matrace pro děti od narození.


Savá podložka pod prostěradlo

Bi-elastický bariéra proti prachu-roztoči, bakteriemi a. Pampers dětské podložky do postele se vkládají do dětské postýlky přímo pod prostěradlo. Příjemná na dotek, mimořádně savá podložka do postýlky. Vlastnosti: svrchní strana příjemná k dětské pokožce obzvláště savá vodotěsná pratelná při 95°C lze sušit v sušičce Materiál Měkká svrchní stra.


Zabraňují znečištění matrací v případě inkontinenčních či jiných zdravotních problémů. Prostěradlo - podložka ze silné bílé netkané textilie 1x 2cm. Skladem od Kč Detail. Ložní vložky se vkládají do postelí jako ochrana před promáčením a slouží k hygienickým účelům ve zdrav. My měli oboje, na jednu postýlku chránič matrace a na druhou nepropustné prostěradlo a osobně mi víc vyhovuje chránič, pereš jen prostěradlo , nejde jen o pročůrání, ale mimča si dost často ublinknou, prokakají.


Savá podložka pod prostěradlo

Naše zákaznická linka je Vám k dispozici Po-Pá mezi 8-16h. Jednorázová savá podložka vhodná pro štěňátka, kusů v balení. Možno využít jako savé podložky pod štěňata či psy určené k udržení hygieny či k nácviku štěněte na dané místo. Tato papírová podložka pod vosk s roll onem 1ml zabrání, aby se mono ohřívač ušpinil od vosku. Povlak na lůžko plastový modrý 210x90x20cm.


Podložky a prostěradla, Medicinaintim. Hygienické prostěradlo , omyvatelné, nepropustné. Zdravotní ponožky - doporučujeme. Používame ju ako ďalšiu vrstvu v posteli, ako moje dieťa stále peees do postele čas od času. Pro zdravější spánek vyrábíme podložky, vkládají se pod prostěradlo a dobře tak izolují a současně zpříjemňují Váš spánek.


Ručník froté BAMBU ZOREL - 50xsmetanová JIŽ POUZE KS dormeo krycí podlozka na postele - dormeo krycí podlozka na postele. Prodlouží životnost Vaší matrace a zlepšuje hygienický stav vaší postele. Ta je udržována praním do 95°C a. Jersey prostěradla jsou kompromisem mezi plachtou a froté, tvoří je jemná očka, která jsou krásně jemná a savá. Froté prostěradlo je tvořeno velkými oky, která jsou měkká a savá.


Bavlna i umělé vlákno jsou navíc vhodným materiálem pro citlivou dětskou pokožku. Ochrana osobních údajů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky