čtvrtek 23. ledna 2020

Sencor sdb 1010tu

Tento set-top-box doporučit směle můžeme. Líbí se nám, funkčně je na výši, propojitelnost také dobrá, zpracování bez problémové, plně česká lokalizace a nakonec i velmi přívětivá cena hovoří za vše. Mam ho doma uz niekolko mesiacov, tiez sa mi nepacilo, ze sa filmy, ktore su 16:roztahuju na vysku.


Niekedy sa mi podarilo a ten film sa prehraval korektne. Ale prave predvcerom som mal jeden sirokouhly a stale bol roztahany.

Tak som pozil nastavenie TV a dal som. Povedený Set-top box pro příjem digitálního pozemního vysílání DVB-T, který disponuje USB vstupem a umožňuje přes něj přehrávat soubory DivX, MPa JPEG. Přístroj je kompletně lokalizován do češtiny a umožňuje i napájení antény. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Veškeré informace o produktu.


This model is equipped with an HDMI and SCART connector to connect to any of your televisions, whether it be newer or older model. Prohnal jsem jej Fine Readerem. Je vybaven HDMI a SCART konektorem pro připojení k jakékoliv vaší televizi, ať už se jedn.

Přehrávač podporuje nahrávání na USB externí disk, disponuje funkcí Timeshift, teletextem, elektronickým průvodcem EPG až na dní, seznamem tv a rádiových stanic, seznamem. Sencor Beltéri egység boltok, képek. Všetky informácie o produkte. Prosím pěkně, mám zakoupený tento přijímač ,používán na hlučínsku:Mám dosah antén Hladnov a praděd. První multiplex ( čt) v pohodě, ale zlobí mě druhý ( nova,prima) vždy funguje cirka deset minut a poté začne tak kostičkovat, že není sledovatelný.


Tento ovladač je dodáván na značkovém ovladači General SAT a pošleme Vám jej. TV bez podpory nového TV kódování. Má kompaktní design, zabudovaný konektor SCART, HDMI, digitální koaxiální výstup a možnost.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Bylo v něm měněno nastavení formátu obrazu, až z toho přestal být přenášen signál do televize. Změnu zpět v nastavení nelze provést, neboť to prostě nevidím. Tlačítko na reset nastavení jsem přímo na set-top-boxu také nenašel, v návodu tuto možnost.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Je vybavený HDMI a SCART konektorom pre pripojenie k akejkoľvek vašej televízii, či už sa jedná o novší alebo starší model, a LAN konektorom, pomocou ktorého sa pripojíte k internetu pre počúvanie internetových rádií alebo sledovanie predpovede počasia pomocou.


Přijímač byl odladěn a certifikován ve spolupráci se Skylinkem. Díky zabudované funkci FASTSCAN se přijímač sám naladí a změny v parametrech satelitního vysílání.

Dodržuje všecbny pokyny. PHsrol astéte pouze suchou tkanlnou. Náhradní dálkový ovladač DVBT SENCOR. Bez mutnosti nastavování, stačí vložit baterie. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Je plne funkčný, používaný málo, ako nový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky