středa 29. ledna 2020

Spirálový vařič

Vybírejte si Vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vařič ponorný Professor PO-50 500W ( Vařič ponorný Profesor PO-500) Popis zboží: Vařič ponorný PO-500- Vhodný k přípravě teplých nápojů při cestování. Příkon 5W- Ponorný ohřívač vody s nerezovou topnou spirálou - délka kabelu 0. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce.


Daruji spirálový vařič funkční.

Osobní převzetí není možné. Při více aukcí platíte jedno poštovné podle celkové hmotnosti. Je malý a velice skladný, uplatnění najde především na dovolené v kempech. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hladký nůž nůž kráječe.


Výkonný elektrický žhavič pro zapalování uhlíků i vařič na čaj k vodní dýmce. Včetně ochranné mřížky a kleští. Vybírejte si Gastro vybavení podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Po každé hře modelínu uschovej zpět do kelímku, aby zůstala tvárná na další tvoření.

Součástí sady je: druhů barev modelíny, vařič , pánev, hrnec, talíře, formičky (steak, vajíčko, rybu hamburger), nůž, vidlička, obracečka a kleště. Baterie nejsou součástí balení. Prodám nezničitelný spirálový dvouplotýnkový vařič zn.


ETA (lety prověřená značka). Pokud se nedovoláte, pošlete sms, zavolám zpět. Internetový obchod Patro.


Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží. Hořákový komplet na propan-butan je určen pro izolatérské a asfaltérské práce. Play-Doh Vařič smažič od 4Kč - Heureka. Jedná se o speciální hořák s velmi vysokým výkonem kW, osazený elektromagnetickým pojistným ventilem. Je možné je montovat do uzavřených zařízení.


Rybářský vařič Athos na kartuš se závitem Na skladě. Jednoduchý a lehký vařič do každé rybářské výstroje, nebo na výlety do přírody. Kávu, čaj, jídlo si pohodlně a rychle ohřejeme pomocí tohoto větru vzdorného vařiče. Díky za ten spirálový vařič , to se mi určitě ještě bude hodit. Ta dotyčná je ovšem svobodná učitelka, která se stravuje závodně (tj. ve školní jídelně) takže ponorný vařič jsem shledala jako naprosto dostačující (a samozřejmě, opět je to záležitost jedné věty).


Re: Re: Kamarád si vyrobil ponorný vařič. Ponořil se do jakékoli nádoby a vařil rychle.

Není pravda, že vyvařením vody se vypne. Voda se vyvaří, spirála žhne, spálí izolaci a pak teprve vyhodí pojistky. Kč (EUR 193) Náhradní kolečko na plastovou popelnici 120l, 240l MEVA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky