středa 15. ledna 2020

Tácky pod svíčky

Tácky pod svíčky

Kalíšky a tácky pod svíčky jsou praktickou věcí. Ocení ji zejména milovníci svíček, kteří si rádi užívají jejich tlumeného světla. V případě, že svíčku postavíte do jednoho ze skleněných kalíšků se už nemusíte bát, že by svíčka poškodila své okolí. Nabízíme tradiční i moderní tácky pod svíčku v různých tvarových a barevných variantách. Vše vyrobeno z kvalitních materiálů odolných proti teplotě, kterou svíčka vydává.


Tácky pod svíčky

Z toho důvodu nabízíme skleněné tácky pod svíčky , které váš problém vyřeší. Svíčky a tácky pod svíčky objednejte v eoshop. Odebrat vše talířky pod svíčky tácky. Villa Collection Tác na svíčky Black 25x25cm.


Tácky pod svíčku objednejte v eoshop. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Sklo pod svíčky , skleněné podložky, skleněné tácky , tácek, podložka, sklo.


Tácky pod svíčky

Skleněný tácek pod svíčky z čirého skla, ze spodní strany vroubkovaný, rozměr: 1 x x 5. Naleznete zde skleněné podložky a tácky pod svíčky. Navštivte náš další eshop s kvalitním povlečením. Profesionální vlasová kosmetika.


Tyto svíčky jsou ručně vyrobeny z parafínového vosku nejvyšší kvality. Pro dosažení vyššího lesku jsou svíčky lakovány průhledným lakem. Dárek online - Dary, dárky, dárečky Rico Art s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky