pondělí 13. ledna 2020

Růžový porcelán chodov

Na rozdíl od některých výrobců používajících růžovou glazuru, Manufaktura Chodov zbarvuje již porcelánovou hmotu, kterou pak překrývá průhledná glazura. Díky své náročnosti a speciálnímu výrobnímu procesu vždy zůstane růžový porcelán z Chodova typickým a originálním. Užitkový a dekorativní růžový porcelán Chodov je velice oblíbený jak na českém trhu, tak v zahraničí.


Výrobky z růžového porcelánu stejně tak jako např. Růžový porcelán Chodov. Vybírejte z inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V naší nabídce je růžový porcelán z Manufaktury Chodov a Leanderu Loučky.


Tito dva výrobci vyrábějí růžový porcelán barvením porcelánové hmoty na rozdíl od používání pouze růžové povrchové glazury na bílém porcelánovém podkladu. Sídlem firmy je město Chodov u Karlových Varů s mnohaletou tradicí výroby a dekorace porcelánu. Hlavní produkcí výroby je exkluzivní bílý a růžový porcelán ozdobného i užitkového charakteru.


Dekorace pocelánu je prováděna výhradně ručně.

Ručně vyráběný a dekorovaný porcelán se řadí, vzhledem ke své náročnosti a speciálnímu výrobnímu postupu, do vyšší cenové kategorie, ale zároveň je pořád cenově dostupný každému. KRÁLOVSTVÍ PORCELÁNU NEJLEPŠÍ CENY V ČR KRÁLOVSTVÍ PORCELÁNU. Vítáme Vás na našich stránkách.


Veškerý námi nabízený porcelán je výhradně z českých surovin a pro své složení je též označován jako tvrdý karlovarský porcelán. Porcelánový servis Luxus Chodov Karlo. Originální růžový porcelán značí známá značka HC pod dvěma smrčky a písmeno CH ( chodov ). Plzeň-město, cena 235Kč, od Nižší cenu jinde nenajdete! Všechny kousky jsou zachovalé a bez poškození, velmi pěkné.


Ideálně osobní převzetí, ale mohu poslat i přes zásilkovnu, pak je poštovné KČ. Není skladem Přidat na seznam přání Rychlý náhled. Značeno: Chodov Stav: dobrý.


Chodský růžový porcelán je originální díky speciálnímu a náročnému výrobnímu procesu. Leander, přátelská souprava kávová Amis, růžový porcelán. Přátelská souprava Amis pro dvě osoby značky Leander. Dekor je tvořen růžičkami se zlatými linkami na okrajíchsouprava obsahuje:1x tác1x cukřenka2x šálek s podšálkemJedná se o růžový porcelán s. Popis: Popelníček a obrázek z růžového porcelánu Chodov , ručně malované.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zberateľská hodnota je stále významná a tak je ružový porcelán neoddeliteľnou súčasťou porcelánové ponuky. Vyrábíme a dekorujeme kvalitní český porcelán klasických i moderních tvarů, dětský porcelán se jmény, dárkový porcelán s věnováním, myslivecký a rybářský porcelán. Ružový porcelán je stále ponúkaný vo veľkej sortimentovej šírke. Dále nabízíme jídelní soupravy ve venkovském stylu, luxusní a růžový porcelán. Vše je možné objednat v našem e-shopu.


Nabízíme internetový prodej českého, italského, anglického a jiného porcelánu. Značka Lenader je nyní asi nejvýznamější výrobce růžového porcelánu v ČR. Po uzavření Manufakury Chodov tato značka převzala pozici největšího kvalitního výrobce růžového porcelánu u nás. Chodov (německy Chodau) je město v okrese Sokolov v Karlovarském kraji, km západně od Karlových Varů, na Chodovském potoce.


Je známé tradicí výroby porcelánu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky