úterý 28. ledna 2020

Sencor ssm 4200ss

Infinite ingredient combinations, quick preparation and easy controls - those are the basic features of this great kitchen helper. This powerful toaster offers t wo easy-to-clean baking surfaces with non-stick treatment. The preparation is so easy and comfortable that anyone can do it. Ez a hatékony szendvicssütő két, könnyen tisztítható, tapadásmentes bevonattal ellátott sütőfelülettel rendelkezik. Výkonný sendvičovač nabízí dvě snadno čistitelné plochy s nepřilnavou povrchovou úpravou.


Disponují prostorem pro trojúhelníčkové sendviče. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. SENCOR ,semcor Egg beater,beater,Hand Blender,chopper,hair dryer,hair straghtner,blender,juicer,bowl beater,deep fryer,dry iron,handy chopper,hot plate,vacuum cleaner.


Sendvičovač je skladný a vejde se tak i do malé kuchyně. Dvě kontrolky vás budou informovat o provozu a připravenosti k pečení. Teplota je automaticky regulovaná.


Na provoz a nahřátí přístroje vás upozorní efektivní světelné kontrolky. O vaši bezpečnost se stará tepelně izolovaná rukojeť a plášť, protiskluzové. Umožní připravit trojúhelníkové sendviče, grilování masa nebo přípravu vaflů. Univerzálnost sendvičovače je podpořena výměnnou sadou pečících plastů. Taip japonai supranta bendrą tikslą, dėl kurio verta dirbti išvien.


SENCOR tikslas – sukauptą patirtį naudoti gaminant inovatyvius, patrauklaus dizaino, o svarbiausia – kokybiškus prietaisus. A kosarad tartalmát szaküzleteinkben INGYENESEN átveheted! Free Shipping Available. Užívejte si život naplno.


A pro vaše nesplněné kulinářské zážitky kuchyňské. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. A szendvicssütőt négyzet alakú szendvics. Přístroj má kryt vyrobený z plastu a je ozdobený stříbrným nerezovým materiálem, který dotváří moderní design. Dve kontrolky vás budú informovať o prevádzke a pripravenosti na pečenie.


Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ další potřeby. A modern design hasznos funkciókkal ötvözve kiemelkedővé teszi a kategóriájában.


Az automatikus hőfok-szabályzás, illetve a könnyen tisztítható sütőlapok teszik egyszerűbbé a szendvicssütést. Izdelan je iz nerjavečega jekla, ima nedrseče noge ter toplotno izoliran ročaj in telo. V toasterju lahko naredite trikotne sendviče. Opremljen je z avtomatsko regulacijo temperature ter kontrolno lučko za.


Rozsdamentes kivitel háromszögalakú szendvics készítéséhez Automatikus. Příprava je tak snadná a komfortní, že ji zvládne opravdu každý. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Lai valik, kiire tarne ning turvaline ostukeskkond. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Jeho hlavními přednostmi jsou snadno čistitelné pečící plochy, automatická regulace teploty a tepelně izolovaná rukojeť a plášť. Přístroj má kontrolky, jednu pro indikaci provozu a druhou pro indikaci připravenosti k pečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky