středa 22. ledna 2020

Westernová deka

Jejím účelem je tvořit tlumící vrstvu mezi westernovým sedlem a koňským hřbetem. Westernová deka pod sedlo je silná deka. Hledáte vhodnou deku pro Vašeho koně?


Nabídka dek je u nás skutečně velmi rozsáhlá. Nabízíme deky odpocovací, nepromokavé pláštěnky, síťované deky, termodeky stájové i výběhové a bederní deky.

Originální westernová deka pod sedlo s pravým merino beránkem. Model, který utlumí nárazy, zabrání odření a zpříjemní koni práci pod sedlem. Přírodní vlna dobře odvádí vlhkost a udržuje koně v teplotním komfortu.


Nejlepší možná volba pro citlivé koně. Kč (EUR) k objednání. Otvory na hřbetu deky zajišťují prodyšnost deky. Air Ride Pad od proslulého výrobce Professional´s Choice.


Vynikající, žádané deky speciálních vlastností.

Z vlastní zkušenosti vřele doporučujeme. Tenká westernová deka s navajo vzory v různých barevných kombinacích. Složení: vlna, bavlna. Vyrobeno z nejlepší merino vlny. Dečka westernová Maredo.


Speciální materiál zabrańuje klouzání dečky po hřbetu koně, je antibkteriální a umožńuje účinné odvětrávání. Vyberte si z široké nabídky rozmanitých střihů, materiálů, vzorů a barev. Wildhorn Deka westernová korekční pro vysoký kohoutek Modrá. Výkroj na kohoutku je obšitý velurovou kůží, kůží jsou podloženy místa na bocích.


Deka výběhová Bucas Smartex Medium nebo Extra. Klasická westernová podložka Navajo v hezkých barevných kombinacích s koženými výztuhami. Má tvar obdélníku a zespoda bývá vypolstrovaná přírodní nebo syntetickou vlnou. Na viditelné straně je nejčastěji pošita textilií s barevným vzorem nebo koženými prvky. Pro koně s vyšším kohoutkem může být i vepředu vykrojená.


Je tedy celý silná, jako polstr např. Podsedlová deka je nezbytná v jakékoliv disciplíně. Tyto deky lze použit pod lehká westernová sedla s plastovou kostrou.

POZOR U PRANÍ NEPŘEKROČIT TEPLOTU 30°C. Příjemný bavlněný materiál zajistí veškeré pohodlí a ochrání vašeho koně proti otlakům, které jim může způsobit samotné sedlo. V pestré nabídce tak na vás čeká westernová podsedlová deka nebo deky a dečky pod anglické.


V naší nabídce najdete také široký sortiment kvalitních westernových potřeb a westernového vybavení pro začátečníky i náročnější jezdce. Nabízíme také velmi kvalitní westernová sedla, ručně šité westernové uzdečky, westernové podsedlové deky v několika barvách i provedeních, westernová udidla, westernové oblečení jako westernové chapsy, australské. Vyberajte z inzerátov.


Musí být pohodlná, prodyšná, odolná a adaptabilní s cílem nabídnout maximální k. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky