pátek 31. ledna 2020

Samsung rl56greih1

Skip to content Skip to accessibility help. Choose another country or region to see content specific to your location. This site uses cookies.


By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Free delivery and returns on eligible orders. GRANCRU BMF with Larger Capacity, 3L, Inox. Chytré uspořádání a velký objem - mrazák je u tohoto typu kombinované chladničky větší kapacitu a nabízí tak i lepší uspořádání. Naleznete zde zásuvky s průhlednou čelní.


Tipy, Stáhnout Manuál, Kontaktujte Nás. Løsninger og Tips, Last ned manual, Kontakt Oss. Kombinovaná chladnička RL56GREIHod společnosti Samsung se stane plnohodnotným členem vaší domácnosti. Nabízí velký vnitřní prostor, nevytváří námrazu a ještě k tomu šetří energii.


Tím to však jen začíná. Snadno si zvyknete na řadu vychytávek, mezi kterými vede šuplík s řízenou teplotou uchovávající. Uživatelské hodnocení a recenze na Lednice Samsung RL56GREIH1.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. V katalogu nemáme podrobnější informace o Samsung RL56GREIH1.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. SAMSUNG RL56GREIHXEF najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Chladnička nabízí velký vnitřní prostor, který lehce pojme celý váš nákup. Pri svojej kapacite 3litrov poskytne integrované police z tvrdeného skla, drôtenú policu na nápoje a jednu chladiacu zásuvku na vždy čerstvé ovocie a zeleninu. K jej výbave patrí skvelý beznámrazový systém NoFrost, užitočná antibakteriálna ochrana, i detská poistka. V jej vnútri nájdete okrem viacerých praktických úložných priestorov aj špeciálnu zásuvku FreshRoom určenú predovšetkým na mäso a zeleninu. Nabízí chladící část o objemu 2litrů a mrazničku v dolní části o objemu 1litrů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Popis Samsung RL56GREIHDo chladničky Samsung řady G se vejdou všechny potraviny, které potřebujete uskladnit díky technologii Space Max. Hlubší a širší police poskytují větší úložný prostor při zachování vnějších rozměrů. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Nová chladnicka Samsung radu G vám umožnuje uskladnit tolko potravín, kolko len chcete.


Hlbší a širší úložný priestor na policiach, jasnejšie a elegantné LED osvetlenie a jemný dizajn sú ako stvorené pre vašu kuchynu s kombinovanou chladnickou od spolocnosti Samsung. Při své kapacitě 3litrů poskytne integrované police z tvrzeného skla, drátěnou polici pro nápoje a jednu chladící zásuvku na vždy čerstvé ovoce a zeleninu. Je vybavena špičkovou technologií rovnoměrného chlazení v celém prostoru a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky