úterý 14. ledna 2020

Spirálový kráječ brambor

Souprava obsahuje jehlice z nerezavějící oceli pro smažení i pečení bramborových spirál, spirálový kráječ a masivní rukojeť jsou vyrobeny z odolného plastu. Spirálový kráječ s vodící jehlou na přípravu spirálových brambor ale i spirál z okurky nebo mrkve. Vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál. Můžete na něm krájet také některé ovoce a zeleninu. Díky použití ušlechtilé oceli.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jednoduchá příprava pro přípravu kreativních bramborových spirál. S jeho pomocí můžete vytvořit například dlouhou spirálu z jedné brambory,. Kráječ je vyroben z nerezové oceli.


Stabilitu zajišťuje protiskluzová gumová přísavka. SPIRÁLOVÝ KRÁJEČ BRAMBOR. Vhodné do myčky bramborový twister, který dělá zábavné spirály sada obsahuje: držák brambor , plastový kráječ ( spirálový řezač) a kovové spinky.

Vytvoř si bláznivě krásné a křupavé bramborové spirálky. Charakteristika produktu: - Manuálne. Je vhodný i pro některé druhy ovoce a zeleniny. Protiskluzová úprava - pevná poloha. Součástí balení je náhradní čepel.


Twister chips spirálový kráječ brambor a zeleniny. S pomocí tohoto kráječe můžete vytvořit dlouhé spirály z brambor (twister chips) a poté ufritovat, jak to znáte z festivalů, trhů nebo poutí. Stroj je vyroben z nerezové oceli.


Je vybaven gumovou přísavkou. Platba Objednané zboží je expedováno zpravidla do pracovních dnů od přijetí objednávky. Jednoduchý spirálový kráječ pro přípravu bramborových spirál.


Perfektní dárek pro milovníky hranolek a domácích chipsů! Snadná příprava smažených bramborových spir. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Také milujete vy nebo vaše děti bramborové spirály ze stánku?


Připravte si tuto dobrotu i přímo u vás doma. Balení obsahuje vše pro přípravu originálních bramborových spirál - jehlice z oceli pro smažení i pečení, spirálový kráječ a masivní rukojeť. Spirály vám vytvoří nádherné ozdobné tvary, kterými ozdobíte každý pokrm.

Pomocí tohoto spirálového kráječe ozdobíte. Zařízení na hranolky je určeno mj. Profesionální spirálový kráječ brambor a zeleniny RCKS-je zařízení, které umožňuje připravit spirálovitý (ozdobný) tvar.


Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky