pondělí 20. ledna 2020

Uzamykatelná krabice

Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení? Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu.


Archivační systémy jsou vyrobeny ze speciálních lepenek, které zaručují dlouhodobou chemickou a mechanickou stabilitu. Vyznačují se vysokou pevností, houževnatostí, tuhostí a odolností. Flexibilní, praktické a odolné: to jsou požadavky, které musí obaly na stěhování a archivaci v praxi splňovat.


Proto jsou naše krabice na stěhování vyrobeny z vlnité lepenky pro optimální tlumení nárazů, disponují úchyty pro snadnou manipulaci a jsou potaženy kraftovým papírem, který zaručuje odolnost vůči vlhkosti, chladu či proražení. Tuto odolnou, stohovatelnou a voděodolnou krabici můžete používat venku. Víko má uzamykatelnou funkci, která pomáhá chránit vaše věci před vlhkostí a špínou. Perfektní na velké a těžké věci, např.


Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží. Krabice a zásilkové obaly. Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Kartonové krabice jsou nejpraktičtější kontejnery pro skladování. Jsou také velmi všestranné, protože mohou být použity k uspořádání položek různých typů.


Zásuvková krabice FAMATEL sb2s hl. Dárkové krabice Pospíšilová. Vyrábíme dárkové krabice potahované papírem, z vlnité lepenky atd. Přenosná uzamykatelná pokladna v e-shopu!


Pevný zámek, ke kterému jsou dodávány klíče. Vyjímatelný plastový zásobník. Uzamykatelná krabička pro trénování paměti (Pre seniorov) – Uzamykatelná krabička pro trénování paměti.


Núdzová schránka na kľúče je určená na uloženie kľúčov. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. V oblasti skladování a logistiky se klade důraz na kvalitní přepravní kartonové krabice , která vyhovují nejen zvýšeným požadavkům při přepravě a překládce nákladu, ale vyhovují také platným mezinárodním směrnicím. Naše skladovací kontejnery na prodej odpovídají normě ISPM 1 která reguluje použití v rámci mezinárodního exportu. Výrobce: A-Z Reklama CZ Doba dodání: dostupný do dnů Uzamykatelný a počasí odolný plakátový rám formátu 20“×30“ Vitrínový rám na plakáty 508x7mm určený pro venkovní použití s velmi odolnou čirou polykarbonátovou přední ochrannou deskou umístěnou na pantech v uzamykatelných dveřích rámu.


Série OMNIA se vyrábí ve variantách na omítku s instalační krabicí, nebo pro vestavnou montáž do krabice pod omítku, případně do skříní zásuvkových rozvodnic DOMINO, s otvorem pro tento systém. Tyto zásuvky se vyrábějí v krytí IP4 IPa IP6 což umožňuje použít zásuvky v celé řadě různých druhů prostor. Skladovací boxy a kontejnery od německé firmy Zeller vám umožní lépe ovládat domácí objednávku , lépe organizovat prostor racionálněji a přinést pořádek do vašeho domova. Rádi vám zapůjčíme stěhovací krabice různých velikostí. Máme jak klasické krabice z kartonu, tak i plastové přepravky, uzamykatelné boxy a další obalové materiály.


V případě bezplatného zapůjčení krabice poskytneme na dobu týden před stěhováním a týden po stěhování. This feature is not available right now. Please try again later. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky