pondělí 20. ledna 2020

Tescoma škrabka na brambory

Vynikající pro snadné škrabání brambor, zeleniny apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny. V čem nářadí GrandCHEF vyniká?


Vhodné do myčky nádobí.

Doplněno praktickým očkem na zavěšení. Příprava pokrmů v mikrovlnné troubě je rychlá a praktická. Ve speciálním nádobí jídlo ohřejete, uložíte v lednici, a nově dokonce i uvaříte! Tescoma škrabka na brambory PRESTO.


TESCOMA škrabka na brambory PRESTO. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí.

Je jedním z výrobků této série špičkového kuchyňského nářadí, které je určeno pro profesionální i domácí použití. Můžete mít ihned na prodejně Praha - Holešovice. Objednací kód: TESNU001.


Victorinox Škrabka na brambory s dřevěnou ručkou. Cena s DPH: 1Kč Registrovaní. Pro snadné škrabání brambor, zeleniny apod. Absolutní špička všech druhů, typů a provedení kuchyňského nářadí. Má praktické očko na zavěšení.


Doplňuje širokou řadu kuchyňského náčiní a. Vynikajúca na prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov a pod. Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Loupání brambor pomocí škrabky,to je klasický a nejšetrnější způsob přípravy brambor. Na našich škrabkách můžete škrábat i kořenovou zeleninu.


Profesionální škrabky na brambory jsou zároveň škrabkami použitelnými pro škrabání kořenové zeleniny. Do této kategorie také řadíme nabídku lapačů na odpad z loupaných brambor- slupek a škrobu. Pro následnou úpravu oloupaných brambor může být použit ruční lis na brambory pro následnou úpravu brambor.

Je jedným z výrobkov tejto série špičkového kuchynského náradia, ktoré je určené pre profesionálne i domáce použitie. Dál už hledat nemusíte! Kuchyňské nářadí a pomůcky.


Existuje spousta menších či větších pomocníků, bez nichž se moderní vaření neobejde. K č Doprava: 1= 258. BANQUET Culinaria Silikonová odměrka 60ml. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Luxusní kuchyňské náčiní z nerezavějící oceli, praktické očko pro zavěšení, vhodné ke kombinaci se systémem Monti, záruka měsíců.


Zobrazit podrobnější popis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky