čtvrtek 1. srpna 2019

Varná konvice s regulací teploty

Stačí si jen vybrat jednu z devíti barevných variant. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Rychlovarné konvice s regulací teploty na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Speciálně navržená výlevka zabraňuje odkapávání a rozlévání vody.


Konvice disponuje trojitým bezpečnostním systémem a je vhodná i pro sluchově potižené uživatele. Díky skrytým topným tělesům a vyjímatelnému filtru proti vodnímu kameni je konvice snadná na údržbu. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Regulace teploty vody je skvělá pro správné servírování čajů a kávy.


Zpravidla si můžete vybrat z intervalu až 1°C. Nerezová konvice bílé barvy, s kapacitou l. Rukojeť a základna pochromovaný plast v úpravě leštěného chromu, hubička a spínací páčka z nerezové oceli. Ne vždy je totiž na to vhodná voda s teplotou 1° C. Díky elektronické regulaci teploty vám konvice zahřeje vodu na předem zvolenou teplotu (°, °, ° a 1° C).


Po dosažení požadované teploty vás upozorní zvuková a světelná signalizace. Konvice má zabudovanou i ochranu před ohřevem bez vody. Rozhodně funkcí podporující regulaci teploty v rozmezí od °C do 1°C.


Tato možnost je obzvláště oblíbená u milovníků kvalitních čajových a kávových směsí, jež se nesmějí zalévat vařící vodou. Konvice se snadno nasazuje na varnou podložku ve všech směrech, a to díky středovému kontaktu. Konvice se po dosažení zvolené teploty automaticky vypne a funkce Keep Warm dokáže teplotu udržet.


Obzvlášť v zimních měsících, kdy je třeba zahřát se horkým nápojem se konvice často ani na chvíli nezastaví. Abyste nemuseli neustále vodu převařovat, investujte rychlovarné konvice s regulací teploty. Překrásný italský design, moderní technologie a dokonalé řemeslné zpracování.


Ozdoba i funkční pomocník. Eye-catcher ze kterého nespustíte oči. Funkce udržování teploty po dobu 2min.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Běžným doplňkem, který usnadní používání konvice je tlačítko pro otevření víka konvice. V případě konvic s regulací teploty se nejsnáze obsluhují ty, které mají, pro konkrétní teplotu, tlačítka. Varná konvice s regulací teploty 5vK10BY. Gorenje je výrobce kvalitních domácích spotřebičů přátelských k životnímu prostředí.


Různé čaje vyžadují různé teploty vody pro správné louhování. Tato konvice vám umožní stiskem jediného tlačítka vždy ohřát vodu na správnou teplotu. Elektronická regulace teploty vodu zahřeje na předem zvolenou teplotu.


Hyundai VK7je rychlovarná konvice s regulací teploty , která umožňuje vodu ohřívat na °C pro horké nápoje, na °C k přípravě zeleného čaje, °C pro čaje bílé, °C vhodné pro instantní nápoje, kávu, nebo polévky a samozřejmě dostane vodu i do bodu varu, kdy je vroucí voda vhodná pro černé, nebo bylinné čaje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky