čtvrtek 29. srpna 2019

Placatka kanystr

Placatka kanystr

Je z odolného nerezu a víčko má z mědi, takže skvěle těsní. V zimě na horách či v mokru na vodě, na výletě v přírodě, na rybách pro Vás bude nepostradatelným společníkem. Když dojdou pohonné hmoty, je to vždycky malér.


Pokud můžete sáhnout po kanystru a doplnit je, všechno je v pořádku. Placatka kanystr alternativy - Heureka. A nemusí vždycky dojít jen benzín nebo nafta. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Netradiční­ placatky různých tvarů a velikostí­. Bushman placatka kanystr. Pojme až 1ml tekutiny. Nejen při cestách po exotických krajích není od věci mít po ruce trochu té dezinfekce… Stylová BUSHMAN placatka KANYSTR nesmí v tvojí výbavě chybět, ať jedeš autem, na koni nebo jdeš pěšky. Atraktivní nerezová placatka - kanystr na alkohol s přívěškem.


Povrch likérky je v černém matném provedení. Díky malé karabince můžete mít tento kanystr s oblíbeným nápojem stále u sebe. Vhodný jako dárek, kterým jistě potěšíte. Lakovaná nerezová ocel.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Likérka je vyrobená z kvalitního nerezové plechu a její povrch je v černém matném provedení. Je vyrobená z kvalitního nerezové plechu a její povrch je v černém matném provedení.


Provozovatel webu PB online group s. Ocelová placatka kanystr 150ml. Hledáte tip na dárek pro muže? Jste na správném místě, protože The Jerry Can Bar je vychytávka, která potěší každé mužské srdce. Originální kanystr , ve kterém se skrývá láhev, sklenice a mnoho dalších skvělých a užitečných věciček! Máte dotazy nebo připomínky k našim službám, chcete poradit s výběrem produktu nebo se chcete na něco zeptat?


Napište nám dotaz přes náš kontaktní formulář. Vhodná jako dárek pro Vaše přátele, při degustaci domácí pálenky apod. Vtipná placatka kanystr. Máte takovou žízeň, že byste potřebovali celý kanystr oblíbeného nápoje?


Placatka kanystr

Tuto originální placatku ve tvaru kanystru můžete nosit stále s sebou a mít tak oblíbený nápoj kdykoli k dispozici. Nerezová placatka Kanystr 540ml s pouzdrem je ideální dárek pro chlapa. Poslední kus 5Kč Koupit Popis laserem. Dárková placatka pro rybáře 200ml, s možností popisu. Původní cena: 4Kč 3Kč 3Kč Vyprodáno Detail Obří placatka s koženou brašnou l. Myslivecká placatka vyrobena z nerezové oceli.


Materiál nepřebírá pachy ani neovlivňuje chuť obsahu. Kapesní láhve - placatky z nerezové oceli jsou uzpůsobeny pro přechovávání alkoholických nápojů. Nabízíme možnost gravírování placatek za příznivé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky