úterý 6. srpna 2019

Nádobí kolimax zkušenosti

Firma se od svého založení zabývala výrobou nádobí. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Za zmínku určitě stojí také profesionální řada nádobí Silampos, která je vyráběná v Portugalsku. Z titanového nádobí jsme pro vás vybrali německou firmu BAF, se kterou máme ty nejlepší zkušenosti už více než let.


Pánev je výborná na smažení, restování s minimem tuku, také se dobře udržuje, v podstatě stačí jen utřít ubrouskem. Krásně také vypadá a přišla opravdu moc hezky zabalená, obchod si dává záležet i na prezentaci výrobku pro zákazníka, což je skutečně milé. Sada je navržena jak pro domácí, tak i profi použití. Tomu odpovídá i materiál – k výrobě byla zvolena prvotřídní chirurgická nerezavějící ocel, která nese. Prodloužená záruka let.


Akumulační sendvičové dno. Lze použít do trouby a mýt v myčce. Kolimax Sada nádobí PROFESSIONAL, dílů. Důležité je, aby hrnce byly vyrobeny ze skutečně kvalitní nerezové oceli, která si dlouho zachová svůj vzhled i užitné vlastnosti.


A jaké značky vás nezklamou? Poklice jsou z bezpečnostního temperovaného skla a spolu s nádobím je můžete použít i do trouby do 3°C. KOLIMAX KLASIK sada nádobí dílů. Silné sendvičové dno je vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce.


Robustní úchyty jsou dokonale tepelně odizolované, pohodlně se. Nádobí Premium je vyrobeno ověřenými postupy s nadčasovým designem. Sada dílů - hrnců s poklicemi. Nerezavějící potravinářská ocel. Vhodné na všechny druhy sporáků.


Možnost použití v troubě do 300°C a mytí v myčce nádobí. Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem. Zatím zkušenosti se řadou Premium a nemůžu říct absolutně nic proti.


Nyní čekáme na řadu Professional, tak jsem zvědavý. Ale myslím, že to nebude jiné. Po objednání v e-shopu rychlé doručení v řádu několika dní, zboží došlo absolutně v pořádku a bez vady. Podívejte se na doporučení a skutečné komentáře a názory od zákazníků, kteří produkt již zakoupili. Přímo na porovnávači cen heureka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky