pátek 23. srpna 2019

Sklenene struhadlo

U takto připraveného pyré nedochází ke ztrátě vitamínů. Třítko ocení hlavně maminky malých dětí při přípravě prvních příkrmů a svačinek pro mrňata. Struhadlo se snadno udržuje a lze jej mýt v myčce. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Rozměry: 21×15×cm. Moderní struhadla s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí strouhání ovoce, zeleniny, tvrdých sýrů, suchého pečiva i muškátového oříšku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Skleněné struhadlo alternativy - Heureka.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Možná hloupí dotaz,ale mě to opravdu zajíma. Nikde jsem se to nedočetla. Není problém koupit skleněné struhadlo ,ale když doma už jedno mám a strouhá dobre a je tam uplně na jemno.


Hledáte sklenene struhadlo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Strúhadlo na ovocie sklenené priemer 2x 1cm. Karjina pôvodu: Poľsko.


PEPI připravila: pro Váš byt, dům a chalupu kvalitní domácí potřeby, kuchyňské vybavení a domácí spotřebiče. Ja som mala sklenene struhadlo od mamy a dcerenka mi ho pri kuchynskej inventure treskla o dlazbu a rozletelo sa na milion kuskov #128534; 0. Ostatné - Sklenene struhadlo bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


PPV 6mm barevná pletená spiroidně 20pr. Oválné struhadlo pro jemné nastrouhání ovoce a zeleniny, vhodné pro přípravu stravy pro kojence. K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal Odběr novinek. Souhlasím s informováním o novinkách a akcích na elektronickém obchodu.


Ja jsem sklenene struhadlo pouzivala na pripravu stavicek. Mela jsem ho jeste po sobe, ale videla jsem podobne normalne v domacich potrebach. Meli i umele, ale myslim, ze sklenene je lepsi. Právě si prohlížíte zboží značky na e-shopu ELPOS-domácnost.


Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. TIME FOR YOU - miesto kde šetríte čas a peniaze.


Pomocníci na upratovanie, kuchynský ria turistiku, kutilov, auto-moto, záhrada, móda, plavky, oblečenie, spodné prádlo, pančuchy, produkty pre zdravie, krásu aj chudnutie na jednom mieste.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky