čtvrtek 8. srpna 2019

Tescoma ravioli

By browsing this site you accept cookies used to improve and personalise our services and marketing, and for social activity. Read our privacy policy for more about what we do with your data, as well as your rights and choices – including how to manage cookies. Made of excellent resistant plastic. Place a square of dough onto the moul distribute filling, overlay with another square of dough and make ravioli using several strokes of a rolling pin. With anti-skid treatment, made of resistant plastic.


Tescoma ravioli

Instructions for use with recipes enclosed inside. Excellent for making Italian ravioli pasta. Díky novým vychytaným formám na ravioli DELÍCIA pohodlně připravíte fantastických kousků najednou , vždy perfektně pravidelných a vždy pevně spojených.


Tescoma Mould for Round Ravioli , Pcs “Delícia”, Assorte 11. Vynikající pro rychlou přípravu tradičních italských plněných těstovin ravioli a raviolini. Na formu položte plát těsta, rozmístěte náplň, překryjte dalším p. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Ravioli : Roll the dough out into a thin square and divide it into halves, imprint the cutter shape in a row on one half of the dough, place the fi lling into the centre of each piece using a teaspoon and brush the dough around the fi lling with whisked egg.


Tescoma ravioli

Hervorragend für die schnelle Zubereitung von traditionellen italienischen gefüllten Nudeln Ravioli. Kiválóan alkalmas olasz töltött ravioli tészta elkészítéséhez. A formára helyezze a tészta leveleket, terítse szét a tölteléket, takarja le újabb tészta levéllel és a henger segítségével alkosson raviolit. Olyan eszközöket kínálunk, melyek élvezetessé és kreatívvá teszik a mindennapi tevékenységet a konyhában.


Házimunkából legyen hobbi. V ČEM JSOU FORMY NA RAVIOLI VÝJIMEČNÉ? Vynikajúce na prípravu klasických aj originálnych talianských cestovín ravioli v tvare koliesok, štvorčekov, trojuholníkov a srdiečok, s univerzálnou ľahko vymeniteľnou rukoväťou. Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, vhodné do umývačky.


Tescoma ravioli

Recept vo vnútri balenia. Tescoma Ravioli Cutters, Shapes Delicia, Assorte 30. Kiváló az olasz ravioli tészta elkészítéséhez, kerék, négyzet, háromszög és szívecskék formájában, univerzális, könnyen cserélhető nyéllel. Első osztályú ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben mosható. A recept a csomagoláson belül található.


Tescoma Tvořítka na ravioli DELÍCIA jsou vynikající pro přípravu klasických i originálních italských těstovin ravioli ve tvaru koleček, čtverečků, trojúhelníků a srdíček, s univerzální snadno vyměnitelnou rukojetí. Shipping Weight: 200g Item No. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky nádobí. Product Dimensions: 30. Forma na štvrcové ravioli DELÍCIA, ks myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt recenzie?


Tekintsd meg a termék információit. Domácí pasta je prostě ECCELLENTE. Tescoma Health Bar Press Maker- Make A Healthy Snack in Bar Form - Great for Keto Diet - Includes Wrapping Bags for Bars and A Recipe Book!


Tescoma Formičky na ravioli DELÍCIA sú vynikajúce pre prípravu klasických i originálnych talianskych cestovín ravioli v tvare koliesok, štvorčekov, trojuholníkov a srdiečok, s univerzálnou ľahko vymeniteľnou rukoväťou. Free shipping for many products!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky