pondělí 12. srpna 2019

Řeznické nože

Předejdete tím zranění. Při používání by nůž měl být umístěn bezpečným způsobem na viditelném místě na pracovním stole. Neskladujte vaše řeznické nebo kuchyňské nože volně v šuplíku.


Jednak se tím tupí ostří nože a jednak riskujete. Profesionální řeznické nože určené pro práci s masem pro jatka nebo domácí zabíjačky.

Kvalitní řeznický nůž by měl mít pevnou a velmi ostrou čepel a pevnou protiskluzovou rukojeť. Takový nůž výrazně usnadní zpracování masa a práce s ním je mnohem jednodušší. Solingen a Icel a české sady řeznických nožů. Mezi řeznickými noži najdete především špičkové řeznické vykosťovací nože a špikovací nože , zabijačkové nože , nože na zabijačku.


Nabízíme nože špalkové, vykošťovací, porcovací, stahovací, vyvrhovací nebo bourací. V eshopu Kvalitní nože. Pestrý výběr kvalitních řeznických nožů Victorinox s protiskluzovou nebo dřevěnou rukojetí.

Nože Red Spirit byly navrženy pro ostrost bez kompromisů. Kulatá, asijskými noži inspirovaná, rukojeť perfektně padne do ruky a ideálně splňuje veškeré ergonomické požadavky profesionálníchi ambiciózních amatérských kuchařů - a to je při delším používání mimořádně důležité. VIDEO - kostění masa (více NOVINKY) Připravili jsme pro Vás videa s ukázkami vykosťování masa s noži zn. Videa jsou určena pro laickou veřejnost. Dále pak řeznické rukavice a zástěry, specializovanou obuv, jednorázové potřeby, koše a toulce na nože , hygienický program a spoustu dalších doplňků pro zpracování masa.


Mezi naše další činnosti patří návrh a výroba nerezových stolů a dalších doplňků pro jateční, bourárenské a výrobní provozy. TESCOMA udržíte dokonale ostré pravidelným dobrušováním ocílkou, snadno se čistí, jsou vhodné do myčky. Kuchynské nože , Řeznické nože , Ocílky, Stojánky na nože -Špalky Zobrazit. LIMITOVANA SERIE - MARTFROST. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Konečné honování ostří provádějí specialisté na strojích, což dává noži optimální řezný výkon. Nože jsou samozřejmě odolné až do 150°C. Laserový úhel měřicího přístroje určí, zda bylo dosaženo nejlepšího broušení a honování. Sháníte vhodný nůž a nevíte, který si vybrat?


Nabízíme řeznické nože pro profesionální i amatérské řezníky, kuchyňské nože vhodné pro kuchaře, učně, do každé kuchyně či gastro provozy. Nebo si můžete vybrat z výhodné sady nožů.

Společným jmenovatelem všech nabízených výrobků je nejvyšší kvalita. Nože se speciálně tvarovanou velkou čepelí jsou vynikající pro porcování masa v domácí i profesionální kuchyni. Nabízime kuchyňské nože , kapesní nože , švýcarské nože , lovecké nože , nože victorinox a zavírací nože za nízke ceny. KDS jsou vyráběny s velkým důrazem na kvalitu i cenu. Kuchyňské a řeznické nože KDS Sedlčany se hodí do rukou řezníků, do rukou kuchaře nebo jako řeznický nůž na zabijačku.


Těmito noži se Vám bude maso. Nastavení vlastních preferencí cookies mů. Vhodné ke krájení a porcování masa. Vážený zákazníku, ve dnech 18. Objednávky učiněné v tomto období budeme vyřizovat od 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky