čtvrtek 8. srpna 2019

Stěrka na vodu

Váš lak – je ze silikonu vhodná při mytí aut, výloh atd. Zamlžené zrcadlo v koupelně, kapky vody na sprchovém koutě, okna, vyžadující umytí - všechny tyto problémy rychle a snadno lze vyřešit pomocí stěrky na okna. Vyrobená ze speciálního tvrzeného plastu nebo z nerezu se.


Stěrka na vodu

Plastová stěrka na vodu , v černé barvě. Nejvýhodnější nákup jezdeckých potřeb! Stěrka na vodu Kunststoff Waldhausen, černá. Největší výběr velikostí a barev!


Kompletní sortiment, vše pro jezdce i koně za skvělé ceny. Koukněte na naše akční nabídky, slevy a novinky. Merco Stadium podlahová stěrka na vodu. Lehký celohliníkový rám ošetřený zeleným práškovým lakováním, dvě ložisková kolečka nezanechávající. Součástí výrobku NENÍ tyč ke stěrce (SW11)!


Pružná silikonová stírací lišta povrch nepoškrábe a vyvíjí jen malé tření. Přiléhá těsně k obrysům vozidla, proto je práce s ní velmi rychlá a důkladná. Porovnání cen sterka na vodu , srovnání cen sterka na vodu na portálu HLEDEJCENY. Kopíruje povrch dlaždic a spár, odstraňuje vodu a mycí prostředky.


Kovové části nemají žádné ostré hrany. Více než čtvrtstoletí dodáváme značkové autodoplňky a autokosmetiku pro motoristy. Stěrky na vodu v nabídce obchodu EshopAutodoplňky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Stěrka na vodu

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je velmi účinná při odstraňování vody z velkých hladkých ploch. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Kč Cena produktu bez dopravy Skladem Nalezeno v dalším obchodě Equimall. Tento e-shop získal dostate.


Stěrka na vodu

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Většina výrobců sprchový koutů doporučuje po každém vysprchování setřít skla stěrkou, aby nezůstávaly na skle usazeniny vodního kamene. Vysoce kvalitní syntetická kůže na rukojeti. Ideální použití po umytí vozu, nebo na vlhká a zamlžená okna.


Zapomněl(a) jste heslo? Silikonový konec je šetrný ke karoserii. Ta část, která se dotýká koně je z gumového materialu. Oster stěrka na pot a vodu pro koně s anatomickým tvarem - koňská stěrka na pot odstraňuje špínu a vodu , prohnutý tvar se výborně přizpůsobí tvaru těla, unikátní měkká strana pro odstranění nečistot a vody. Praktická stěrka s pryžovým břitem a zabudovanou houbou, dřevěná rukojeť.


Stěrka na vodu

Jemná pryž chrání lak, jakož i okenní skla a nezanechává žádné stopy po vodním kameni. Lze ji namontovat na aplikační násady a tím usnadňuje čištění autobusů, nákladních automobilů, vlaků atd. Měkká a flexibilní stěrka rychle setře přebytečnou vodu z povrchu. Vhodná pro použití v automobilech i domácnostech.


Umyjte a opláchněte auto 2. Stěrkou setřete mokrý povrch, začněte u střechy a pokračujte směrem. Velmi použiváným produktem Německé firmy SONAX je při mytí vozidla tato super stěrka na vodu. Jestliže vám částo na autě zůstavají skvrny a mapy po zbytku zaschlé tvrdé vody a nebaví vás vysoušet klasickými hadrami, je tato stěrka ideálním řešením jak rychle a efektivně odvést přebytečnou vodu z laku vozidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky