pondělí 5. srpna 2019

Suchá pěna na čalounění

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Suchá pěna na koberce a čalounění.


Má velmi snadné použití díky kartáči, který je umístěn na víčku láhve.

Vhodý na : koberce sedací soupravy autočalounění potahové povrchy. Obsahuje vysoce kvalitní aktivní. OMINO BIANCO suchá pěna na koberce a textilie 300ml zakoupíte v eshopu s kancelářskými potřebami Alera. Vybírejte si Čistící prostředky na koberce a čalounění podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Vynikající čistící účinek také na čalounění , textilních tapetách a pelmetech. Speciálně vyvinutá suchá pěna pro čištění koberců citlivých na vlhkost jako např. Pěna obsahuje vysoce aktivní čistící substance a speciální komponenty, které zabrání opětovnému znečistění.

Vážení zákazníci, roušky, dezinfekce, respirátory, rukavice a podobné zboží je nyní velmi špatně dostupné. Teppich Antialergen – suchá pěna na čalounění , koberce a autočalounění s vůní květů. TEPPICH ANTIALERGEN na čalounění SUCHÁ PĚNA - KVĚT Díky vyčištěným kobercům i bytovým textíliím se budete moci doma zhluboka nadechnout! Vysoká účinnost při odstraňování znečištění všeho druhu i alergenů, příjemná květinová vůně a snadná aplikace – to jsou jedinečné přednosti tohoto prostředku. Mýval jsme použily hlavně na skvrny na koberci ale i na čalounění v autě.


Na běžné čištění koberce stačilo ředění 1:10. Máme tedy pozitivní hodnocení. S Mývalem jsem čistila koberec (umělý Peršan).


Díky aktivnímu kyslíku dokonale odstraní i silné a zaschlé skvrny, prach i jiné alergeny. Teppich je praktický pomocník na čištění koberců a čalounění. Neutralizuje pachy a kobercům dodává měkkost a chrání barvy.


Pěna ve spreji ve dvou příjemných vůních. Odstraňuje všechny nečistoty. Poradí si se skvrnami, prachem a zvířecí srstí. Místnost, ve které se koberec, čalounění nachází, tak bude pro alergika příznivější.


Produkt zároveň zlepšuje vlastnosti čištěného materiálu – dodává mu nadýchanou měkkost a příjemnou květinovou vůni. Osvěžuje barvy a nezanechává špinavé m.

Pěna na čalounění Sonax si poradí se silně znečištěnými potahy, koberci a tkaninami v interiéru vašeho auta. Omino Bianco, suchá pěna na koberce a čalounění , 3ml. Rozruší přilnavost prachu, skvrn od nápojů a dalších nečistot k vláknům a doslova je vynese na povrch, kde špínu setřete nebo vysajete.


Zobrazit produkt na heurece. Citigo, Škoda Felicia, Škoda Fabia, Škoda Fabia Škoda Octavia, Škoda Octavia Škoda Superb, Škoda Superb Škoda Yeti, Škoda. Na srovnávači cen zbozi.


Vanish Šampón na ruční čištění koberců 500ml (1) Vanish Gold Šampon na strojní čištění koberců 500ml (1) Mr. Je vhodná i pro čištění vlněných koberců. Roztok se napění a pěna se nanáší houbou nebo kartáčem na čištěnou plochu.


Po zaschnutí se pěna s nečistotou odstraní vysavačem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky