čtvrtek 22. srpna 2019

Multifunkční kleště victorinox

Tento vítěz mnoha testů založených na hodnotách původního švýcarského „důstojnického nože“ je multifunkčním a uživatelsky velice přívětivým pomocníkem. Jeho funkčnost je navíc umocněna vybavením o praktické kleště. O oblibě a užitečnosti multifunkčních nožů se není potřeba obšírněji rozepisovat. Díky ohromnému vybavení, jako jsou kombinační kleště , měřidla, otevíráky, nože či pilníky, si můžete v kapse nosit půlku výbavy potřebné k přežití v přírodě. Základ tvoří kleště pro uchopení, ale také zde najdete dalších mnoho funkcí.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Free Shipping Available. Dodává se s koženým pouzdrem. Více informací skladem.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Na nože s pevnou čepelí, zavírací nože a nářaďové nože. Každá z těchto kategorií je zastoupena poměrně bohatým.


Kromě kleští můžete využít například dva ploché šroubováky, jeden kříž. Prvořadným produktem jsou kapesní nože a kapesní multifunkční kleště.

Je extrémně šikovný, extrémně funkční a extrémně kompaktní. Je lehký, ergonomický multifunkční nástroj. Multifunkční kapesní nářadí dodávané v koženém a nylonovém pouzdře.


Tenké kleště , šroubovák 2mm, šroubovák mm, nůžky na měkký a. Fine walnut handled knives. A lasting statement on your item. Next day guranteed only £6. Tato slova si asi vybaví každý, kdo někdy použil některou ze spousty funkcí, které tyto výborné kapesní nástroje nabízí.


Prvotřídní služby a doprava ZDARMA! Liší se i tloušťkou nože, ta se mění spolu s počtem vrstev nástrojů. Celá konstrukce včetně nástrojů je vyrobena z uhlíkové oceli 4HC. Gerber Clutch Multitool multifunkční kleště. Pro malé rozměry a nízkou hmotnost je Clutch ideální jako klíčenka nebo kapesní nástroj.


Lifetime Warranty - Buy Now! Nářadí potěší každého praktického jedince, který je zvyklý řešit vzniklé situace tváří v tvář. Kožená pouzdra pro multifunkční kleště Leatherman Wave, Charge TTi, Surge, Rebar, Signal a další.


Krátce nato, si připravil cestu pro bezkonkurenční historii společnosti, prostřednictvím vývoje dnes již legendárního Originálního švýcarského armádního nože. Výroba nožů a kožených pouzder.

Nože a multifunkční nářadí - Gunner. Zakoupit u nás můžete také třeba pistole, revolvery, vzduchovky Gamo, oblečení či různé příslušenství pro myslivce a sportovní střelce. V nabídce od firmy Leatherman naleznete nejen multifunkční kleště , ale i multifunkční zavírací nože, nůžky nebo třeba originální multifunkční náramky.


O kvalitě nožů se můžete osobně přesvědčit na některé z našich poboček, které najdete v Praze, Táboře, v Brně a Vyškově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky