pátek 16. srpna 2019

Skříňka na cd

Ideou této nahrávky je zmapovat aktuální hudební dění ve městě, které je proslaveno svými hude. Chcete do svého bytu něco originálního? Tato skříňka s lampou z slavné dálnice v USA bude přesně to pravé. Prodám skříňku na kolečkách.


Dosavadní využití bylo na cd alba, avšak možno použít na cokoliv. Náš stojan na DVD vám nabízí možnost úhledně uspořádat a uložit vaše disky CD a DVD.

Skříňka na 3CD nebo 1DVD nebo VHS. Uvedené ceny jsou za surové dřevo. Při odběru 5ks různých výrobků je sleva na všechny kusy. Vyrábíme na přání zákazníka, a proto jsou ceny jen orientační. Každý výrobek musí být zaměřen a kalkulován.


Elegantní skříňka na CD určená k zavěšení na zeď poskytuje prostor pro 2CD nebo 1DVD. V této aukci nabízím moc hezkou skříňku na CD. Kapacita:80CD normální velikosti a 20CD tzv.

Rozměry vxšxh 88x36x19. Daruji za odvoz pěknou skříňku na CD , černý plast, lesklá. Skříňky do obývacího pokoje Do obchodu Modhome. Různé typy a velký výběr barev. Toto je doporučená prodejní cena dodavatele.


Otevřená regálová skříňka s variabilními policemi nabízí možnost uložit až 3CD , 1DVD nebo VHS. Stabilitu zajišťuje pevná zadní stěna. Lze neomezeně rozšiřovat připojením dalších skříněk. Snadné sestavení s jednoduchými montážními pokyny a přiloženými.


Dejte si do pořádku papíry a uchovejte svá obchodní tajemství. Pomohou vám naše uzamykatelné skříňky. Prohlédněte si širokou nabídku velikostí i stylů a najděte si do kanceláře takovou, která vám bude plně vyhovovat. Dřevěná krabička na klíče z čerstvého borovicového dřeva, která provoní Váš domov. Troj - CD je set všech tří CD v jedné krabičce.


CD Dětská hrací skříňka. Klikněte v menu na Nabídku CD a dozvíte se detailnější informace o historicky prvním CD u nás určené kojencům v rytmu hudby pro nejmenší a také jak tento první z titulů objednat. Kvalitní český e-shop velkykosik.


Pokud vás zajímají zkušenosti či recenze s tímto produktem, podívejte se na stránky obchodu (kliknutím na zelené tlačítko).

Tyto police na DVD představují báječné řešení, jak si doma udržet. Skříně a skříňky pro vaše poklady. Od běžných věcí až po velké sbírky předmětů, které pro vás mají význam. Nov CD – dětská hrací skříňka už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Na vybraných nádražích provozujeme úschovny jízdních kol, úschovny zavazadel nebo úschovní skříňky , kde je možné za poplatek uschovat zavazadla po. Nádherná dřevěna skříňka na CD zdobena prvky rákosu.


Originální kus, dovoz z Thajska, krásná ruční práce. Výška 43cm, šířka 29cm, tloušťka 17cm. Po domluvě možná osobní prohlídka včetně odběru. Zásobník na cd nosiče, popřípadě na jiné drobnosti.


Komoda je v odstínu mahagon, Příjemná malá komoda , vyřezávané elementy, přiznamá patina. Dodává se v celku, není třeba složité montáže. Zasílám po platbě na účet.


Hodí se nejen do obývacího pokoje, ale i do pracoven, dětských pokojů, či prodejen - dodá Vám zaručenou originalitu a vintage vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky