čtvrtek 29. srpna 2019

Rona sklenice

Sklárna Rona patří mezi významné světové výrobce kvalitního užitkového skla. RONA v súčasnoti vlastní automatické technologické procesy, ktoré simulujú ručnú výrobu a vytvárajú produkty vysokej kvality. RONA známe ako krištalín neobsahuje olovo ani žiadne znečisťujúce prísady a toxíny, iba certifikované suroviny. Vďaka tomu je bezpečné pre vaše zdravie, pre deti a taktiež pre životné prostredie. Rovný tvar sklenice a zesílené dno jsou typické pro produktovou řadu Classic od slovenských skláren Rona.


Kvalitní sklenice na červená i bílá vína od slovenských skláren Rona.

Je vyrobena z bezolovnatého křišťálového skla, které zaručuje její vysokou trvanlivost a odolnost. Při výrobě byla použita. Sklenice má jemně broušený ústní okraj a krásný zvuk.


Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI. Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. Krásná sada zdobených sklenic na víno Luxusní sada sklenic vhodných pro servírování vína, od světoznámého producenta špičkového nápojového skla. Rumové sklenice RONA single malt 6ks. Rona (Scottish Gaelic: Rònaigh) is a remote Scottish island in the North Atlantic.


Rona is often referred to as North Rona in order to distinguish it from South Rona (another small islan in the Inner Hebrides).

Sklenka na brandy a koňak z řady Magnum od výrobce Rona o objemu 720ml. Elegantní tenké, přesto pevné sklenice. Na výrobu bylo použito kvalitní kříšťálové sklo, které neobsahuje olovo, ani jiné toxické látky.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Detail produktu Do obchodu. Kč Bohemia Crystal sklenice na pálenku Bar-Trio 60ml (set po 4ks). A zatímco červenému vínu prospívá objemnější tvar, bílé víno zase vyžaduje sklenice užší. V našem e-shopu najdete sklenice určené pro degustaci bílého, červeného, ale i šumivého a portského vína!


Značka RONA je zárukou kvality tohoto renomovaného slovenského výrobce. Popis - sklenice vhodná především na ochutnávání vín, burčáků apod. Hledáte trendy skleničky od značky RONA ? Na GLAMI si snadno doplníte outfit o kousky této značky.


A neuniknou vám ani slevy a výprodeje. DropCap provides a full range of packaging, design and editorial services to publishers. Vyberte si sklenice na koktejly, míchané nápoje a aperitivy od předních českých a slovenských skláren Crystalex a Rona.


Za pozornost stojí také slavnostní koktejlové sklenice zdobené krystaly Swarovski Elements. Po kliknutí na 'Zaslat heslo', vám bude zaslán e-mail s instrukcemi, jak zadat nové heslo. Balení po kusech v dárkovém kartonu.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Lisovka - odlivka s cejchem 2cl Objem 20ml. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Koupit Kompletní specifikace City pivo cl Objem 460ml.


Objem 1ml, výška 2mm, průměr mm. Balené po kusech v okrasném kartonu. Text který chcete vypískovat napište do poznámky u vybraného skla v košíku. Nezapomeňte vybrat styl písma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky