úterý 13. srpna 2019

Nábytková dvířka

Jsme si vědomi, že různé materiály napomáhají dokonalému designu každého nábytku a určují jim styl. Hlavní naší nabídkou jsou foliovaná nábytková dvířka. Tvary dvířek - dělíme do šesti základních skupin. Hladké tvary - Hladká dvířka jsou nadčasovým provedením pro. Nabízíme folie v pěti základních.


Chcete mít v kuchyni masivní dvířka, ale bojíte se tvarové.

Pro jednoho stylová, pro druhého moderní, taková je naše. Hledáte kvalitní nábytková dvířka nebo dvířka ke kuchyni od českého výrobce? Jsme specialisté na výrobu a prodej nábytkových a kuchyňských dvířek na území České a Slovenské republiky. Nábytková dvířka dávno přerostla kategorii „kuchyňská“.


Stále častěji je potkáváme v obývácích pokojích, koupelnách či ložnicích, v dětských pokojích a domácích pracovnách, ale také v kancelářích a ordinacích… Širší užití klade mnohem větší požadavky na variabilitu, protože. Profilovaná nábytková , kuchyňská dvířka potažená PVC folií z MDF. Kuchyňská a nábytková dvířka - katalog.


Nosným materiálem kuchyňských dvířek je surová MDF deska, či biodeska, povrchově upravená laky, mořidly či PVC folií.

Neuděláte chybu, pokud využijete nabídky osvědčených výrobců dvířek, ale ani v případě, když se rozhodnete pro výrobu Démos dvířek na míru například z materiálu TecnoGlas. Jsme schopni vám nabídnout rozsáhlý sortiment tvarů. NÁBYTKOVÁ (KUCHYŇSKÁ) DVÍŘKA. Jsme autorizovaní prodejci české firmy Trachea, která je výrobcem dvířek nejvyšší kvality. Pokud hledáte vysoce kvalitní výrobek ve velmi široké nabídce za rozumnou cenu, doporučujeme vám vybrat tyto dvířka.


Závěsy na skleněná nábytková dvířka dodáváme ve dvou variantách montáže. Buď se skleněná dvířka do pantu zasunou, nemusí se sklo vrtat a dvířka jsou vložená vevnitř ve skříni. Druhou variaantou jsou NK panty na sklo, do dvířek musí sklenář předvrtat otvor o průměru 26mm, dvířka pak mohou být podle typu pantu. Načíst další produkty VŠE O NÁKUPU. Fóliovaná dvířka nabízíme ve standardních a úchytkových tvarech.


Rozšířením nabídky fóliovaných dvířek jsou dětské tvary a dekorativní panely. Akrylátová dvířka patří k trendům ve výrobě moderního nábytku. Ideální povrch, vysoký lesk, hluboký mat a stálobarevnost – to jsou.


Tato technologie umožňuje potiskovat nejen nábytková dvířka ,ale i další plošné materiály libovolnými motivy proto má uplatnění nejen na kuchyňských linkách , ale také v koupelně, dětském pokoji, šatně atd. Dodáváme dvířka frézovaná s nalisovanou fólií od firmy TRACHEA Holešov. Máme širokou nabídku typů, tvarů a barev dvířek - nechte se inspirovat a vytvořte si útulný domov podle Vašich představ.


Díky nejmodernější technologii dodáme jakýkoliv tvar dvířek podle vašeho přání.

Formátování, olepování a kolíkování plošného materiálu. Naše firma je schopna na základě Vašich požadavků, připravit hotové komponenty pro zhotovení nábytku. V nabídce máme také stále moderní lakovaná dvířka v matném i lesklém provedení nebo levnější variantu akrylových a fóliovaných dvířek od největšího výrobce v ČR - firmy Trachea. Dřevěná, dýhovaná a lakovaná nábytková dvířka české výroby Vítejte na stránkách firmy Dena Plus AG s. Splnění požadavků zákazníka a kvalita naší práce jsou pro nás hlavním heslem. Ty určují formu výrobního zpracování, a tím v podstatě i jejich kvalitativní vlastnosti.


Dalšími významnými faktory určující kvalitu nábytkových dvířek jsou typ lepidla a vlastní technologie výroby. Základem nábytkových dvířek je vždy deska, a to buď MDF. Uvedené zboží lze nakoupit přímo na prodejně, nebo Vám jej dopravíme vlastním rozvozem, popřípadě přepravní službou (neplatí u dvířek). Adresa prodejny: Nábytkové kování Skulínek areál Cezavy 6Blučina u Brna.


Otevírací doba: PO-PÁ 8-hod. Pro truhláře Výběr produktů Proform pro truhláře Chci vidět víc. Zlobí vás nábytková dvířka ? Nedoléhají nebo padají? Než si pozvete odborníka, zkuste je opravit sami. Mnohdy totiž stačí správně seřídit jejich panty.


Jsou vyrobena z listnatých a jehličnatých dřevin (olše, buk, buk jádrový, javor, dub, dub rustikal, bříza, jasan, jasan jádrový, třešeň, smrk, borovice). Nadstandartní servis a široká a přehledná nabídka zboží. K zvyraznění čelních ploch kuchyňské linky Vám poslouží nábytková dvířka ke zpříjemnění prostoru uvnitř domu. Netradiční materiály ke zpracování a zhotovení Nábytek z masivu, lamina, dýhy a voštiny můžete využít nabízeného sortimentu v různých variantách a rozměrech.


Nejen pro vlastní potřebu vyrábíme nábytková dvířka za masivu a biodesky. Dvířka vyrábíme dle požadavků zákazníka na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky