čtvrtek 22. srpna 2019

Myčka winterhalter

Protože díky modulárnímu systému lze CTR snadno naplánovat, individuálně konfigurovat a poté také rozšířit. Winterhalter slibuje vysoký mycí výkon s kompaktními rozměry. Jaké máte možnosti k dalšímu snížení nákladů?


A: Jak lze ušetřit ještě více pracovní doby? Kdo odpovídá za kuchyň, bude znát tyto obě otázky velmi dobře. Proto se naši zákazníci musí jen zřídkakdy znepokojovat myšlenkou na své staré zařízení.

My sami to děláme o to intenzivněji. Naše stroje konstruujeme modulárně tak, aby byly kdykoliv snadno demontovatelné. Snižujeme materiálovou. A je absolutně spolehlivá. Ve snackbarech, kavárnách a bistrech se na minimálním prostoru připravuje a nabízí velké množství teplých i studených pokrmů a nápojů.


Tento univerzální stroj myje jak příbory, tak i sklenice a nádobí, a to při jednom spuštění a se. Do vyprodání zásob 5litrový kanystr mycí chemie k myčce zdarma. Dodáváme výkonné myčky na kuchyňské nádobí pro restaurace, hotely, pekařství, řeznictví, nemocniční kuchyně.


WINTERHALTER , HOONVED.

Celoplošný reverzující mycí systém odstraňuje i nejsilnější nečistoty. Poté, co si sestavíte svou myčku snů, poznáte a hlavně získáte naprosto novou dimenzi mytí nádobí či sklenic. Mycí stroje Cool zaručují hygienicky čisté výsledky mytí s konstantní teplotou v nádrži a současné schlazení sklenic studenou, čerstvou oplachovou vodou. Obsluha je naprosto snadná. To umožňuje intuitivní, bezchybnou obsluhu.


Stroj se dá nakonfigurovat ve třech krocích - stačí si vybrat velikost myčky, individuální možnosti vybavení a účel použití (mytí sklenic, nádobí, příborů či univerzální mytí). Kompaktní nejmenší podstolová myčka černého nádobí GS 6nabízí řešení i pro ty nejmenší a stísněné provozy. Stroj se sám kontroluje a aktuálně prostřednictvím zvukových i vizuálních signálů informuje obsluhu o svém stavu.


Chyby jsou rychle rozpoznány a odstraněny. Myčka kuchyňského nádobí GS 6je nejmenší myčkou nádobí na světě. Kód: 9Prodám gastro myčku špičkového německého výrobce winterhalter.


Možnost předvést v provozu. Mycí koš v ceně Profesionální průchozí myčka winterhalter PT-M s inovativním mycím systémem, se kterou umyjete nádobí ry. Automatická průchozí myčka nádobí Silanos v celonerezovém provedení s jednoduchým pláštěm, masivní madlem (řešeno pro využití v náročných gastroprovozech). Myčka má lisovanou vanu s dvojitou filtrací, oblé rohy v mycím prostoru pro dokonalou údržbu a čistotu, nezávislá rotační a mycí oplachová ramena. Protože každý podnik má svůj vlastní profil a naprosto individuální potřeby, od umývaného nádobí až po prostorové podmínky.


S revolučním konceptem strojů řady. Za touto charakteristikou se skrývá řada nových prvků a inovativní mycí systém.

Myčka však přesvědčí nejen hygienickou čistotou umytého nádobí, ale i velmi komfortní obsluhou. Profesionální myčky na nádobí vysoce kvalitní značky Silanos jsou vhodné do všech typů gastronomických provozů. Myčky na nádobí jsou standardně opatřeny jak dávkováním oplachového prostředku, tak i dávkováním mycího prostředku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky