úterý 27. srpna 2019

Reznicke noze

Jak bezpečně používat kuchyňské a řeznické nože Chcete-li mít z našich kuchyňských a řeznických nožů co největší užitek a potěšení, stačí dodržovat několik jednoduchých pravidel. Nabízíme online prodej sortimentu řeznických a uzenářských potřeb, nože, ocílky, protahovací ocílky, sekáče, umělá a přírodní střeva. Profesionální nože, nástroje, ocílky a brusky německé firmy F. Nakupujte přímo u autorizovaného prodejce! VIDEO - kostění masa (více NOVINKY) Připravili jsme pro Vás videa s ukázkami vykosťování masa s noži zn. Videa jsou určena pro laickou veřejnost.


Vážení zákazníci, rádi bychom poskytli nové informace vážící se k aktuální situaci na trhu jednorázových artiklů. Aktuálně se nám daří vykrývat objednávky stálých zákazníků bez problémů až na dva artikly - roušky a kukly s rouškou. Solingen a Icel a české sady řeznických nožů. Mezi řeznickými noži najdete především špičkové řeznické vykosťovací nože a špikovací nože, zabijačkové nože, nože na zabijačku. KDS Sedlčany, které jsou velice kvalitní a přitom levné.


Nabízíme nože špalkové, vykošťovací, porcovací, stahovací, vyvrhovací nebo bourací. V eshopu Kvalitní nože. Zastupujeme německé značky F. DICK, WUSTHOF, ZWILLING.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Specifikace materiálu použitého při výrobě nožů a pracovních nástrojů od firmy ICEL. Výrobek byl certifikován NSF USA. NSF International je nezávislá, nezisková nevládní organizace, která se zavazuje chránit veřejné zdraví, bezpečnost a životního prostředí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov. Nabízime kuchyňské nože, kapesní nože, švýcarské nože, lovecké nože, nože victorinox a zavírací nože za. Nože se speciálně tvarovanou velkou čepelí jsou vynikající pro porcování masa v domácí i profesionální kuchyni. Chceme, abyste si u nás mohli vybrat skutečně z co největší nabídky značek a druhů a aby vás práce s nožem bavila.


Z důvodu momentální situace však doporučujeme na doručení Vašich objednávek využít kurýra DPD. Broušení nožů a nůžek, pil. Sada řeznických nožů s ocílkou v. Popis produktu: Řeznická sada nožů s ocílkou v praktickém kufříku.


Jsme rádi, že jsme mohli podpořit (sponzorovat) mladé nadějné řezníky v odborné dovednostní soutěži. Shop For Him, Her, Children And The Home. Jste řezník a sháníte kvalitní nože?


U nás seženete sekáčky, sady řeznických nožů, brusné kameny či ocílky. Nechybí ani praktické brašny na nože. Nůž porcovací je naopak pevnější, dlouhý a hezky široký, abyste s ním jedním řezem ukrojili dlouhý rovnoměrný plátek,“ vysvětluje František a přidává ještě jednoho nepostradatelného pomocníka – ocílku. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


V této kategorii naleznete naši stálou nabídku osvědčených a nejpoužívanějších typů nožů. Tyto nože jsou na objednávku a termín dodání je dle aktuálního stavu zakázek (pro zjištění aktuálního termínu nás kontaktujte). Dobírka při zaslání přes Zásilkovnu, DPD a InTime je v současné době možná platit pouze platební kartou.


V době karantény zkrácena otevírací doba kamenného obchodu po - pá 8:- 14:00. Každá objednávka nad 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky