středa 21. srpna 2019

Plastová bečka

V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat).


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy, kádě.


Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě, rybářské kádě, plastové barely, plastové konve. Plastová konev s širokým hrdlem a otočným úzávěrem. Velice rozšířený výrobek je vhodný na kapalné i sypké materiály. Fotogalerie k inzerátu.


Text inzerátu Prodám plastovou bečku 3litrů - původní cena 4. PLASTOVÝ SUD 2L POUŽITÝ UN MODRÝ DVĚ ZÁTKY NA KAPALINY (SUD 2L). Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plastové sudy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. IBC nádrže Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3). Co znamená podstatné jméno bečka ? Význam slova bečka ve slovníku cizích slov včetně překladů do angličtiny, nemčiny, francouzštiny, italštiny, španělštiny, ruštiny, latiny a polštiny. Kádě pro potravinářské potřeby, vhodné do vinohradnictví, ale i pro jiné využití.


Sortiment v této kategorii je určen výhraděně pro potravinářské účely. Plastový sud na dešťovou vodu s víkem je vyroben z vysokohustotního polyethylenu a díky tomu velmi dobře odolává venkovním vlivům včetně UV záření a nízkým teplotám. Elbi plastová nádoba CP-5od výrobce Elbi S. Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá. Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu.


Na videu jsou místnosti a chybí ještě toaleta, která se bude dodělávat. Pro tyto okna je typická nejvyšší kvalita provedení. Prodám ibc nádrže ,pěkné , čisté, žádné chemikálie, ihned k použítí na zalévání,sprchu, naftu, oleje , či mití nádobí na chatě atd. Sud kus 400Kč ,pevný plast vhodný též na stavbu mola. Výběr z více kusů,na sms nere.


Dům a zahrada - Becka na bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Navíc sudy na vodu za trvale nejnižší ceny. Plastové sudy jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) s potravinářským atestem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky