úterý 6. srpna 2019

Prodám plynový sporák

Prodám plynový sporák. Osobní odběr po telefonické dohodě. MORA s elektrickou troubou, po původním majiteli bytu, plně funkční, v dobrém stavu. Pouze mírně odřený rožek na poklopu desky (nemá vůbec vliv na funkčnost).


Trouba má zabudovaný ventilátor (viz. foto). Po konzultaci s plynařem možno přepojit také na propan butan.

Má drobné vady ale funkčně vše v pořádku. Nyní má trysky na zemní plyn ale lze předělat na propan-butan. Dostupné (ceny s DPH): - Kapacita 1L - € - Kapacita L - € - Kapacita 1L – 2€ - Kapacita 1L - 3€ Pokud máte zájem o podrobnosti,. Sporák je použitý a denně používaný.


Horní lisovaná deska pro snadnou údržbu. Zboží je možné po dohodě zaslat přepravní společností Toptrans. Při rychlém jednání možná sleva, případně nabídněte.


Vhodný někam na chatu, chalupu apod.

Jak vybrat plynový sporák. Inzerát Plynový sporák Mora EUROLINE - hnědý. Výběr založte na velikosti (šířce), vnitřním objemu trouby, energetické třídě účinnosti.


Také se zaměřte na funkce a vybavení sporáku. Tento údaj je důležitý kvůli dispozicím vaší kuchyně. MORA 21 hořáky a trouba, zachovalý v dobrém stavu, provoz zemní plyn popř.


Použitý roky, v dobrém stavu, plně funkční. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty a chalupy P. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.


Kúpim na plynový sporák Mora 2- propan - butan ks prešľahávacie trubice,. Darujem za odvoz zachovaly plynovy sporak kombinovany s rurou na plyn. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Porovnání cen plynovy sporak na propan butan bazar , srovnání cen plynovy sporak na propan butan bazar na portálu HLEDEJCENY. Tato položka byla publikována na 2. Zde naleznete inzeráty s tématikou sporáky.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky sporáky, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky sporáky na Vámi zvolené téma inzerce.

Plotýnky i trouba jsou perfektně vyčistěny, TOP stav. Ke sporáku je i praktické, zakrývací víko. V troubě jednoduchý teploměr, rošt. Má i horní uzavíratelný poklop ( není jen na fotu). Součástí jsou také dva velké plechy.


Celkově v bezvadném stavu. Profesionální nerezový plynový sporák s litinovým tálem do gastronomických provozů. Proto nízká cena - sporák je vhodný na chatu, na zabijačku nebo k ohřívání nebo vaření v terénu.


Má plynové hořáky a plynová trouba má skleněná dvířka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky